Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Kurduktan sonra hangi sürücüleri sırasıyla yükleyeyim?
İlk kurulumdan sonra 10-15 saniye bekleyip 1 kere Restart atacaksın ki ayarları uygulasın. 60 işlem bandına düşüyor. Sonrasına sırasıyla çipset, GPU sürücüleri kur ve Restart at. Diğerlerini anakart sitesinden indirip istersen kurarsın. Jak ile işin yoksa HD Audio BIOS'tan kapat. BT ve Wi-Fi işin yoksa kapat ve bunların sürücüsünü kurma.
NVIDIA Control Panel ayarlarını 1 kez yap, ben NVIDIA Display LS servisini kapatıyorum. Bu Control Panel ile alakalı, 2-3 işlem ekliyor gereksiz yere. NVIDIA Container kapatırsan da NVIDIA App çalışmıyor, o yüzden açık tutuyorum. Manuel alıyorum bu servisleri, ihtiyaç halinde servisi başlatıp işini görüp tekrar kapatabilirsin. Revo'dan da çerçöp sileceksin ve Startup düzenleyeceksin Autorun kısmından.
Bu sistemin üzerine Winutil ve Winhance ekstra yapabilirsin, kendine göre özelleştirebilirsin. Masaüstü araçlar kısmından sanal bellek Reg. dosyası ile sanal bellek açacaksın. Windows oyun modunu etkinleştir bir de.
@X99 Adımları bu şekilde iletirsiniz üyelere. Çöpdows kullanmasınlar en azından, sistemler güvenilir. Çok kullanan kişi var, TR'de bu işi yapan birkaç şahıs var adamakıllı. Paylaşmak da bize düşer. Diğer Atlas, Riva, Windows X Lite vs. değinmiyorum. Çokça var bu sistemlerden zaten. Biz 25H2 IOT LTSC ya da Pro'cuyuz. Home SL de iyidir. Hazır modifiye debloat sistemlere yönelmekte fayda var. RAM timing uğraşanlar için en azından gerekli.
FACEIT, SVM ya da IOMMU istiyordu sanırım. FACEIT güncelde oynamıyorum, diğer oyunlarda sorun göremedim. Valorant için ayrıca denemek lazım. FACEIT ve Valorant insanları canından bezdiriyor. Denemeden bilinmez.
Güncelde oynamıyorum, diğer oyunlarda sorun göremedim. Valorant için ayrıca denemek lazım.
Masa üstüne reg dosyası gelirse onu silme @Alp06 faceit ya da Vanguard için SVM açarız ve Secure Boot ayarını yaparız. Recep hocamız Secure Boot için gerekli güncellemeyi paylaştı.
Vanguard güncel de bunları karşılarsak sürekli arkada açık kalmıyor, sadece oyun açıken çalışıyor.İlk kurulumdan sonra 10-15 saniye bekleyip 1 kere Restart atacaksın ki ayarları uygulasın. 60 işlem bandına düşüyor. Sonrasına sırasıyla çipset, GPU sürücüleri kur ve Restart at. Diğerlerini anakart sitesinden indirip istersen kurarsın. Jak ile işin yoksa HD Audio BIOS'tan kapat. BT ve Wi-Fi işin yoksa kapat ve bunların sürücüsünü kurma.
NVIDIA Control Panel ayarlarını 1 kez yap, ben NVIDIA Display LS servisini kapatıyorum. Bu Control Panel ile alakalı, 2-3 işlem ekliyor gereksiz yere. NVIDIA Container kapatırsan da NVIDIA App çalışmıyor, o yüzden açık tutuyorum. Manuel alıyorum bu servisleri, ihtiyaç halinde servisi başlatıp işini görüp tekrar kapatabilirsin. Revo'dan da çerçöp sileceksin ve Startup düzenleyeceksin Autorun kısmından.
Bu sistemin üzerine Winutil ve Winhance ekstra yapabilirsin, kendine göre özelleştirebilirsin. Masaüstü araçlar kısmından sanal bellek Reg. dosyası ile sanal bellek açacaksın. Windows oyun modunu etkinleştir bir de.
@X99 Adımları bu şekilde iletirsiniz üyelere. Çöpdows kullanmasınlar en azından, sistemler güvenilir. Çok kullanan kişi var, TR'de bu işi yapan birkaç şahıs var adamakıllı. Paylaşmak da bize düşer. Diğer Atlas, Riva, Windows X Lite vs. değinmiyorum. Çokça var bu sistemlerden zaten. Biz 25H2 IOT LTSC ya da Pro'cuyuz. Home SL de iyidir. Hazır modifiye debloat sistemlere yönelmekte fayda var. RAM timing uğraşanlar için en azından gerekli.
FACEIT, SVM ya da IOMMU istiyordu sanırım. FACEIT güncelde oynamıyorum, diğer oyunlarda sorun göremedim. Valorant için ayrıca denemek lazım. FACEIT ve Valorant insanları canından bezdiriyor. Denemeden bilinmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Bahsettiğim adımlar önemli, altı boş şeyler değil. Onlara dikkat ederek kurulumu ve sonrasını gerçekleştirmeni tavsiye ederim.
- Makaleler
- 1
Vanguard güncel de bunları karşılarsak sürekli arkada açık kalmıyor, sadece oyun açıken çalışıyor.
Eki Görüntüle 267529
Bu LTSC sistemde bir deneyip geri dönüş bildirirsin, daha net oluruz.
Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmındaki her diski sileyim mi, yani sürücü bölümlerini?
Oyun ve depolama diski durabilir. Windows kurcağın Disk 0 adlı disk ise onu tamamen silip devam dersin. Diğer disk depolama ve gaming içinse durabilir.
NVCleanstall gerekir mi bu surumu kurarsak? Ekstra REG'den neler yapacagiz?Bu LTSC sistemde bir deneyip geri dönüş bildirirsin, daha net oluruz.
Oyun ve depolama diski durabilir. Windows kurcağın Disk 0 adlı disk ise onu tamamen silip devam dersin. Diğer disk depolama ve gaming içinse durabilir.
Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında ki her diski sileyim mi yani sürücü bölümlerini.
Hayır hepsini silme sadece disk 0 sileceksin, yani Windows'u kuracağın bölümü, önce sileceksin, sonra sildiğin diski seçip yüklemeye devam edeceksin.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü FIFA 22 DirectX 11 ile nasıl çalıştırılır?
- akinjinakininakinakisi
-
-
-