KS KS pashagang Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 226 Çözümler 2 Beğeniler 176 Yer Kağıthane 5 Eylül 2025 #21 @kaganaltug, Valla hocam şuanlık kreatin kullanma gibi bir düşüncem yok. Kick bokstan biraz sıkıldığım için vücut geliştirmeye başlayacağım.
@kaganaltug, Valla hocam şuanlık kreatin kullanma gibi bir düşüncem yok. Kick bokstan biraz sıkıldığım için vücut geliştirmeye başlayacağım.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 6 Eylül 2025 #22 pashagang dedi: @Emrecngz, Genetiğinde var mı kellik? Genişletmek için tıkla... Babamda var, dedelerim dahil diğer hiçbir akrabamda yok. Testosteronun kellikte etkisi var, spor hormonları yükselttiği için etkisi oluyor olabilir.
pashagang dedi: @Emrecngz, Genetiğinde var mı kellik? Genişletmek için tıkla... Babamda var, dedelerim dahil diğer hiçbir akrabamda yok. Testosteronun kellikte etkisi var, spor hormonları yükselttiği için etkisi oluyor olabilir.
KS KS pashagang Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 226 Çözümler 2 Beğeniler 176 Yer Kağıthane 6 Eylül 2025 #23 @Emrecngz, Kreatin kullanıyor musun?
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 6 Eylül 2025 #24 pashagang dedi: @Emrecngz, Kreatin kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Supplement kullanmıyorum. Anamın yemekleri + ara sıra ton balığı tavuk vs. Spora yaklaşık 1.5 senedir ara verdim, saç dokulmem daha az.
pashagang dedi: @Emrecngz, Kreatin kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Supplement kullanmıyorum. Anamın yemekleri + ara sıra ton balığı tavuk vs. Spora yaklaşık 1.5 senedir ara verdim, saç dokulmem daha az.