awaxs

Uzman

Bence dediği gibi bence de bile steroid yapıp zarar veriyor. Vücut geliştirme sadece kozmetik bir etki yapıyor gibi geliyor. Sizin fikirleriniz nelerdir arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence dediği gibi bence de bile steroid yapıp zarar veriyor. Vücut geliştirme sadece kozmetik bir etki yapıyor gibi geliyor. Sizin fikirleriniz nelerdir? Arkadaşlar?

Ana spor vücut geliştirmedir, steroid yapıp zarar veriyor tam olarak ne demek? Bir yerden sonra steroide ihtiyacınız var mış gibi mi düşünüyorsunuz?
Dümdüz gidip ağırlık kaldırıyorsunuz, estetik görünüyorsunuz hem de sağlıklı oluyorsunuz.
Videoda gösterilenler tabii ki sağlıksız, fakat düz giden biri için en iyi spor sayılabilir.

Ana spor vücut geliştirmedir, steroid yapıp zarar veriyor tam olarak ne demek? Bir yerden sonra steroide ihtiyacınız var mış gibi mi düşünüyorsunuz?
Dümdüz gidip ağırlık kaldırıyorsunuz, estetik görünüyorsunuz hem de sağlıklı oluyorsunuz.
Videoda gösterilenler tabii ki sağlıksız, fakat düz giden biri için en iyi spor sayılabilir.

Yok masela sahil vücut yapmak iyide böyle ben 145 kg 50 boxer döverim gibi kişiler için sordum kendimde küçüklüten beri güreş yapiyorum.

Steroid ve protein tozu kullanılmadan geliştirilen vücut uzun yıllar boyunca etkisini gösterir. Geçenlerde bazı ünlüler aşırı derece kas kaybına uğradığına şait olmuştuk.

3 yıl aktif fitness yaptım YKS sebebi ile bıraktım şimdi boks yapıyorum. Şunu söyleyeyim fitness yaşam tarzı olarak zor antrenman olarak kolay bir spordur. Dövüş sporları tam tersi. Vücut geliştirme spor değildir çünkü kazananı seçerken net kurallar yoktur.

Ne alaka?

Böbrek ve bağırsaklarda sindirim sorunlarına yol açabiliyor. Kişiden kişiye ne dozda kullanılması gerektiği doktorlara danışılmalı ki vücut kazanımızını sekteye uğratmasın. Protein'ini tıpkı diğer vitamin gereksinimlerimizde olduğu gibi gıdalardan alınması gerektiği taraftarındayım.

Böbrek ve bağırsaklarda sindirim sorunlarına yol açabiliyor. Kişiden kişiye ne dozda kullanılması gerektiği doktorlara danışılmalı ki vücut kazanımızını sekteye uğratmasın. Protein'ini tıpkı diğer vitamin gereksinimlerimizde olduğu gibi gıdalardan alınması gerektiği taraftarındayım.

Evet tamamen besin yerine kullanılırsa direkt monomer olarak aldığından sindirim sistemi tembelleşebiliyor. Bende besinden alınması taraftarıyım ancak protein tozunun kas yapımına ekstra bir katkı sağladığı durum yok.