Bu yaz vücut geliştirmeye başlamak istiyorum. En azından biraz düzgün ve güçlü bir vücut istiyorum. GPT'ye spor programı yazdırmak ne kadar mantıklı (Google Takvim'e kadar oluşturuyor)?

düzgün veri yüklerseniz harika. bütün analizleri yükleyin yağ su vs gibi. hatta üzerine birde beslenme programı iste. ne kadar çok veri atarsan o kadar iyi.

Salonda yapmak için istiyorum. Hocaya sorsam olur da uğraşmak istemiyorum, GPT takvime kadar oluşturdu. Tabii hocaya da danışırım.

Amacım yağ yakarken kas yapmak ilk amaçta. Böyle hayal pazarlamayan düzgün spor kanalı önerileriniz var mıdır?

Henüz salona da başlamadım. Gayet önerilen bir salon. Büyük ihtimal hocalarda yardımcı olacaktır ama yine de GPT nasıl olur diye düşündüm.
Peki yağ kütlemi vesaire nasıl ölçebilirim? Spor konularında biraz cahilim kusura bakmayın.

"Hoca"lar da oradan buradan ezberlediğini söylüyor, yapay zeka da. Tırnak içinde hoca kaynıyor ortalık, program yaptırma merakı yerine hareketleri Athlean-X'ten öğrenip hangisi işine geliyorsa deneyerek ve sonuçlarını gözlemleyerek çok daha güvenli ve verimli bir yol izleyebilirsin.