kerimcgy

Başarılı
Merhaba, bir süredir vxe R1 fareyi kullanıyordum sorunsuz şekilde. Birkaç gün önce fark ettim ki farenin sol tıkına basılı tuttuğum zaman sürekli olmasa da rahatsız edici şekilde tıkın basmadığı oluyor. Muhtemelen garantiye göndermem gerekecek. Wraith e-Sports garantisini tecrübe etmiş olan varsa yardımcı olabilir mi, nasıl bir süreç izlemeliyim? Wraith e-Sports'un desteğine mail gönderdim aynı zamanda, hafta sonu çalışmadıkları için henüz yanıt alamadım.

Sorunun anlaşılması için video

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir süredir vxe R1 fareyi kullanıyordum sorunsuz şekilde. Birkaç gün önce fark ettim ki farenin sol tıkına basılı tuttuğum zaman sürekli olmasa da rahatsız edici şekilde tıkın basmadığı oluyor. Muhtemelen garantiye göndermem gerekecek. Wraith e-sports garantisini tecrübe etmiş olan varsa yardımcı olabilir mi, nasıl bir süreç izlemeliyim? Wraith e-sports'un desteğine mail gönderdim aynı zamanda, hafta sonu çalışmadıkları için henüz yanıt alamadım.

Sorunun anlaşılması için video

Benim arkadaşım ATK X1 ultrasını scrool arızasından gönderdi. Tamir ettik dediler 1 ay sonra gene aynı arıza verdi. İade ya da değişim için gönderdi red ettiler gene tamir edip verdiler. Gene bozuldu. Yine iade değişim için gönderdi yine red ettiler. Şu an THH ile uğraşıyor birkaç ay oldu daha sonuç yok.

Benim arkadaşım ATK X1 ultrasını scrool arızasından gönderdi. Tamir ettik dediler 1 ay sonra gene aynı arıza verdi. İade ya da değişim için gönderdi red ettiler gene tamir edip verdiler. Gene bozuldu. Yine iade değişim için gönderdi yine red ettiler. Şu an THH ile uğraşıyor birkaç ay oldu daha sonuç yok.
THH vs. hiç uğraşmak istemem açıkçası ancak benden kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum. Yardımcı olmazlarsa muhtemelen bana da THH yolu gözükür.