Commit'i atarsan bi' bakalım ne değişmiş diye. (son 4 ayda hiç yeni commit gelmemiş zaten, diğerlerinde de tek tek gezinmek istemiyorum)

Sanırım bundan bahsediyorsun? fix(Repos): migrate to new apis by xafn · Pull Request #42 · xafn/afn.im

Evet, gh-pinned-repos çalışmıyordu, onun forku olan Egoist'in yaptığını göstermiştim sonra tamamen başkasınınkine geçmiş anlaşılan, ben hala egoist'inkini kullanıyorum.

Evet, gh-pinned-repos çalışmıyordu, onun forku olan Egoist'in yaptığını göstermiştim sonra tamamen başkasınınkine geçmiş anlaşılan, ben hala egoist'inkini kullanıyorum.
Gördüğüm kadarıyla iki API hizmetide scraping mantığı ile çalışıyor. Çok saçma GitHub'ı scrape etmek. Zaten public bir API hizmeti bulunuyor GitHub'ın.

Ama gh-pinned-repos sanırım 8 yıl önce yapıldığı için normal diyebilirim fakat 8 ay önce güncelleme almış diğer API hizmetinin neden hala GitHub scraping ile uğraştığına anlam veremedim zira GitHub public bir API hizmeti var...

Eğer bir tavsiye istiyorsanız, orjinal projeye bir PR açıp hali hazırda kullanılan API hizmetini GitHub'ın asıl API hizmeti ile değiştirebilirsiniz.

(sanırım GitHub projelerini public API hizmetinde gösterirken, pinlenip pinlenmediğini göstermiyor.. Ama bence bu bir sorun olmamalı çünkü çok kolayca sadece pinlediğin projelerinin açıklamasını değiştirip sonuna "| Pinned" yazıp ardından API'den dönen response manipüle edilerek pinlenmiş projeleri pinlenmemiş olanlardan ayırabilirsin..)

Eğer bir tavsiye istiyorsanız, orijinal projeye bir pr açıp halihazırda kullanılan API hizmetini GitHub'ın asıl API hizmeti ile değiştirebilirsiniz.

(Sanırım GitHub projelerini public API hizmetinde gösterirken, pinlenip pinlenmediğini göstermiyor. Ama bence bu bir sorun olmamalı çünkü çok kolayca sadece pinlediğin projelerinin açıklamasını değiştirip sonuna "| pinned" yazıp ardından API'den dönen response manipüle edilerek pinlenmiş projeleri pinlenmemiş olanlardan ayırabilirsin.)

Tavsiye ve ek bilgi için teşekkürler, eve döndüğümde yapmayı planlıyorum dediklerinizi. Bu kadar şeyin olup da Pin'leri göstermemesi biraz saçma olmuş tabii.

"16" ve "open Source" yazısının üstünde hızlı kaydırınca anlık takılma oluyor yuvarlakta onun dışında güzel.