Astronotarda
Üstün
O doğru oraya yalan söyleyemem, o sekme kararlı çalışmıyor ama bu Windows 10'da bile hala olabiliyor. Microsoft'un hatalarından biri.Destekleyen arkadaşımda da bu sorunlar var.
Mesela bir uygulama açıkken Ayarlar olsun Dosya Gezgini olsun Windows + Tab tuşuna basarken uygulama animasyonlar küçülüyor ve Görev görünüm menüsü açılıyor bu animasyon bazen kasarak açılıyor (ya da kapanıyor)
Chrome'un RAM tüketimi ile Windows'un alakasını çözemedim???Ekran döndürme işlevi bile çalışmıyor. Bazen SSD ile değil de HDD ile Windows kullanıyor gibi hissediyorum. Ulan Microsoft yapacağın sistemi... Yok arkadaş yok düzelmez bu işletim sistemi. Windows 10'a büyük haksızlık etmişim. Chrome da bir sekmede 4.5 GB RAM tüketimi ne ya yuh. R5 5500 işlemci 16 GB RAM RX 580 ekran kartı mevcut sistemimde.
Ayrıca sadece 1 sekmeden 4,5 GB RAM yemesi imkansız, olsaydı önce bende yerdi. 32GB RAM mevcut bende.
Ve ekran döndürme işlevi bende çalışıyor, diğer monitörümü dikey kullanıyorum. Sizde çalışmamasının farklı bir sebebi olabilir.