Her şeyi 2.3'e erteliyorsunuz. Bakalım altından kalkabilecek misiniz?

Bir sürü öneri konusu var uygulanması gereken. Belki kimisi kolay, kimisi zordur ama fark etmez. Diyelim ki tahmini 1 hafta sonra XenForo 2.3 hazır o zaman ne yapacaklar? @Recep Baltaş hocamız "çıktığı gibi ekleyeceğiz" sözünde duracak mı göreceğiz. Çok merak ediyorum forum 4. ayına gelmişken ve XenForo 2.3'e yaklaşmışken paylaşımlı sunucudan çıkmamaları tuhaf. Sunucu değişmediği sürece özellikleri eklemeleri imkansız.

Neden sert çıkış yaptınız, bir sorun mu var? Verdiğiniz sözlerin altından kalkabilecek misiniz diye sordum. Sözümün arkasında dururum.
Sert çıkış yok, sorun da yok. 2.3 güncellemesi, XF'nin eklentileri "break" edebilecek tek güncellemesi olacak, dolayısıyla bozulma ihtimali olan tüm öneriler 2.3'e ertelendi, bozulmayacağı için tepki özelleştirmeyi kodlayıp, ekledik mesela.

Altından kalkma meselesi ise nereden bakıldığına göre değişir. Zaman alır mı? Güzel olan her şey gibi, evet.

Yapamayacağımız bir şey dedik mi, ileride "bu yapılmıyormuş, pardon" der miyiz, demeyiz.

Tükürdüğümüzü yalamayız. 2.3 stabil olarak çıksın, biz de size arzu ettiklerinizi vermeye başlayalım.

İyi Sosyaller.

Sert çıkış yok, sorun da yok. 2.3 güncellemesi, XF'nin eklentileri "break" edebilecek tek güncellemesi olacak, dolayısıyla bozulma ihtimali olan tüm öneriler 2.3'e ertelendi, bozulmayacağı için tepki özelleştirmeyi kodlayıp, ekledik mesela.

Altından kalkma meselesi ise nereden bakıldığına göre değişir. Zaman alır mı? Güzel olan her şey gibi, evet.

Yapamayacağımız bir şey dedik mi, ileride "bu yapılmıyormuş, pardon" der miyiz, demeyiz.

Tükürdüğümüzü yalamayız. 2.3 stabil olarak çıksın, biz de size arzu ettiklerinizi vermeye başlayalım.

İyi Sosyaller.

Sunucu ne zaman değişiyor bunun hakkında bir duyuru filan yapılacak mı? Sunucu değişmeden bu özellikleri eklemeyemezsiniz. Dediğiniz gibi zorluğuna göre elbet zaman alır 1 günde eklemenizi beklemiyoruz. Bana kalırsa "Tükürdüğümüzü yalamayız." kısmı gereksiz olmuş. Kimse size yapamazsınız veya sözünüzde durmayacaksınız demiyor. Bence aksine bu kadar yükü nasıl kaldıracaksınız onu söylemek istiyorlar.