Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
XFX markalı ekran kartım “HDMI Sinyal Yok” hatası veriyordu, ne yaparsam yapayım düzelmedi ve açtığım konu sonucu kartın arızalı olduğunu birlikte tespit etmiş olduk. Ben de XFX Support ile iletişime geçtim ve bugün aldığım mesaja göre kartı değiştirmeyi veya para iadesi yapmayı kabul ediyorlar fakat ürünü Portekiz'e göndermemi, kargo ve vergiyi de benim ödememi istiyorlar. Benim bildiğim kadarıyla iade veya değişim keyfi olmadığı sürece kargo ve vergiyi onların karşılaması gerekir.

7FE9A2D8-50D8-4D5A-AEFB-544551519555.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Oksid'e ulasin. XFX Global ile pek isimiz yok.

Oksid Bilisim üzerinden teknik destek talebi oluşturdum umarım lehime sonuçlanır bu durum.

Oksid'e ulasin. XFX Global ile pek isimiz yok.

Oksid başta bize gönderin dedi hatta müşteri hizmetlerindeki personel seri numarasını istedi verdim ve garantiyle ilgili bir şey demedi sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum. Aynı şekilde XFX'de bana garantiyle ilgili bir şey söylemedi RMA'yı kabul ettiler fakat Oksid kabul ettikten hemen sonra yeni bir yanıt daha göndermiş ve kartın garantisinin bittiğini yine de kontrol amaçlı göndermemi istediklerini söylemişler. Dalga mı geçiyorlar anlamıyorum hani gönderince para mı alacaklar şimdi ekstra. XFX aldığıma pişman oldum daha garantisini doğru dürüst kontrol edebileceğim bir sekme bile yok öylece kaldım ortada.

Son düzenleme:
XFX ekran kartlarının garanti sorgulama bölümü yok zannediliyor ama var. Ekran kartının garantisinin devam ettiğinden eminseniz aşağıdaki konuya bakıp ürünü XFX Portal'a kaydedin.

Kartın garantisi devam ediyorsa ücret istenmez, size mi denk geldi bilmiyorum ama durum böyle.

XFX ekran kartlarının garanti sorgulama bölümü yok zannediliyor ama var. Ekran kartının garantisinin devam ettiğinden eminseniz aşağıdaki konuya bakıp ürünü XFX Portal'a kaydedin.

Kartın garantisi devam ediyorsa ücret istenmez, size mi denk geldi bilmiyorum ama durum böyle.

Hocam bu bahsettiğiniz XFX Portal kısmına ben ürünü kaydedeli çok oldu zaten ki XFX ilede burdan iletişime geçiyorum. Fakat garantimle ilgili herhangi bir bölüm yok.

Ekran kartını kaydettiyseniz en soldaki My Products butonuna basınca aşağıdaki gibi bir bölümün çıkması gerek, kolay yoldan kartın garanti kapsamında olup olmadığı görünür.

Sizdeki kartın garantisi devam ediyor. Temsilci başından savmak için öyle dedi muhtemelen, ücret isteyeceklerini sanmıyorum garantisi devam eden kart için.

Son düzenleme:
Kayıt edilen kartın tarihlerine bakarsak garantisinin bitmiş olması mümkün değil. Being RMA Before ile karıştırıyor olmayasınız? İkisi farklı şeyler çünkü.

Kayıt edilen kartın tarihlerine bakarsak garantisinin bitmiş olması mümkün değil. Being RMA Before ile karıştırıyor olmayasınız? İkisi farklı şeyler çünkü.

Hocam ben kartı ikinci el garantili şekilde aldım o yüzden kayıt tarihi benim satın alma tarihim.

Hayır, satın alma tarihi dahil kartın garantisi devam ediyor. O konuda sorun yok.

Oksid ile yeniden iletişime geçin, dediğim gibi temsilci başından savmak için öyle dedi muhtemelen. Garantisi devam eden kart için ücret isteyeceklerini sanmıyorum.