Sadece ona IMEI vereceğim kendisi alırken öyle diyor yakında ben bir 15 Pro işini kurcalayım.
@409, sırf merakımdan 11 GB'lık dosyayı indiriyorum modem dosyasına bakmak için.
Siz bilirsiniz hocam da neyi kontrol edeceksiniz ki?
Sadece ona IMEI vereceğim kendisi alırken öyle diyor yakında ben bir 15 Pro işini kurcalayım.
@409, sırf merakımdan 11 GB'lık dosyayı indiriyorum modem dosyasına bakmak için.
Siz bilirsiniz hocam da neyi kontrol edeceksiniz ki?
Bazıları içinde EFS modem dosyası yok diye iddia ediyor tanıdığım telefoncular.
@409 hocam globale çıkarsa sinyal muhabbeti çözülür.
Evet bende öyle düşünüyorum. İlk mesajınızda siz kayıttan sonra şebeke gelmiyormuş gibi bir cümle kullanmış olsaydınız boşu boşuna ikimiz de yorulmazdık. Anakart tarafında değişiklik olmazsa kayıttan sonra şebeke gelmeyen Çin modelleri de global sayesinde çözerler.
Şu an Çin cihazlarında bazıları güncelleme yapmayın diyor 2.1 vs gelirse diyor.
Kayıt yaptırmayanlar için sorun yok aslında. Adamlar çünkü her şekilde ağustos ayına kadar çözeceklerini biliyorlar. Yaptıran da var ise çözülene kadar güncelleme yapmaz olur biter.
2.1 bekliyoruz ama bakalım ne olacak Çin kısmında Avrupa'ya 2.5 sene dokunmuyor çünkü Çin cihazlarında senede 1 cihaza kayıt açtırıyor 1 mi hesap 1 telefon yeni hesap 1 sene beklemek demek Çin'de.
Yolunu bulurlar bence. Server tam direnç bitecekken bir anda ortaya çıkan bir şey oldu. Sonra dirençlileri server kayıtlıya çevirenler olmuştu. Bunu da çözeceklerini düşünüyorum. Telefon güzel işletim sistemi de güzel.