Bazıları içinde EFS modem dosyası yok diye iddia ediyor tanıdığım telefoncular.

Öyle bir durum olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi sadece geçici süreliğine olmuş olabilirdi ama o da değil. Çünkü server yöntemi kasım ayı başlarında ortaya çıktı. O zamanlar sadece 14 Ultra olmuyordu. Onu da zaten sonradan çözdüler. Kefil değilim burası da güvenilir. Çin ROM'u da sorunlu olsa şu an kayıtlı telefon kalmazdı.

@Furkan9600, hocam kusura bakmayın ilk mesajınız da söylediğiniz şeyi ben çok yanlış anlamışım. Ben direk genel Çin telefonlardan kayıt olmasa dahi sinyal alınamıyor diye anladım ona göre konuştum. Ama siz galiba kayıttan sonra ki süreç için konuştunuz. Eğer ikinci dediğimi demek istediyseniz haklısınız.

Bu ikinci durum için de çözüm bulunur ancak garantiye almak isteyen varsa telefonun globale çıkmasını beklesin. Konuya yazmış olduğum gibi 1 ay gibi bir süre var.

Son düzenleme:
@409 hocam globale çıkarsa sinyal muhabbeti çözülür.

Evet bende öyle düşünüyorum. İlk mesajınızda siz kayıttan sonra şebeke gelmiyormuş gibi bir cümle kullanmış olsaydınız boşu boşuna ikimiz de yorulmazdık :D. Anakart tarafında değişiklik olmazsa kayıttan sonra şebeke gelmeyen Çin modelleri de global sayesinde çözerler.

Evet bende öyle düşünüyorum. İlk mesajınızda siz kayıttan sonra şebeke gelmiyormuş gibi bir cümle kullanmış olsaydınız boşu boşuna ikimiz de yorulmazdık :D. Anakart tarafında değişiklik olmazsa kayıttan sonra şebeke gelmeyen Çin modelleri de global sayesinde çözerler.

Şu an Çin cihazlarında bazıları güncelleme yapmayın diyor 2.1 vs gelirse diyor.

Şu an Çin cihazlarında bazıları güncelleme yapmayın diyor 2.1 vs gelirse diyor.

Kayıt yaptırmayanlar için sorun yok aslında. Adamlar çünkü her şekilde ağustos ayına kadar çözeceklerini biliyorlar. Yaptıran da var ise çözülene kadar güncelleme yapmaz olur biter.

Kayıt yaptırmayanlar için sorun yok aslında. Adamlar çünkü her şekilde ağustos ayına kadar çözeceklerini biliyorlar. Yaptıran da var ise çözülene kadar güncelleme yapmaz olur biter.

2.1 bekliyoruz ama bakalım ne olacak Çin kısmında Avrupa'ya 2.5 sene dokunmuyor çünkü Çin cihazlarında senede 1 cihaza kayıt açtırıyor 1 mi hesap 1 telefon yeni hesap 1 sene beklemek demek Çin'de.

2.1 bekliyoruz ama bakalım ne olacak Çin kısmında Avrupa'ya 2.5 sene dokunmuyor çünkü Çin cihazlarında senede 1 cihaza kayıt açtırıyor 1 mi hesap 1 telefon yeni hesap 1 sene beklemek demek Çin'de.

Yolunu bulurlar bence. Server tam direnç bitecekken bir anda ortaya çıkan bir şey oldu. Sonra dirençlileri server kayıtlıya çevirenler olmuştu. Bunu da çözeceklerini düşünüyorum. Telefon güzel işletim sistemi de güzel.