ULL profili destekliyor ama bizim için bir anlam ifade etmiyor bu profil. Düz EXPO'dan bir tık daha iyi sadece, subtiming giriyor.

1.4V CL26 kit vardı, EOL oldu, üretimi durdu. 1.45'likler halen var piyasada tek tük. Bu onların 1.35'lik sürümü ve ULL profili var. AMD'nin yeni pazarlama stratejisi diyeyim.
Nasıl 1.35 hocam? G.SKILL in sitesinde 1.45V yazıyor.

Nasıl 1.35 hocam? G.SKILL in sitesinde 1.45V yazıyor.

Site açılmıyor bende nedense, problem var. 1.45/1.4/1.35, bütçe meselesi.

1783634905450.webp

Bu modele ekstra bakmadım, bir gezineyim. Burada 1.35V CL26 olarak belirtilmiş.

1783634948626.webp

Bunlar a die mi yoksa yeni revize a die falan mı geçecek?

A-Die tabii, 16'lıkları öyle. M-Die bu voltaja veremez aynı değeri. ULL desteği var bu kitlerde ama sen manuel olarak ayarladığın için sana yaramaz. Tak çalıştır tayfa için ULL geldi, 2 kat para ödeyip alırlar. Para karşılığı ULL profili atıyorlar kitin içine. :D

Ben C-die geçilecek diye bir şey duydum ama nereden duydum hiç hatırlamıyorum şu an. Nebi'nin videoda duymuş olabilirim.

Bence a die üzerinde iyileştirme yapılıp olabilir zaten a dieler kısmen bu değerleri görüyor ama voltaj kısmı muamma 1.35 bu değer iddali duruyor tabii diğer timing ayarlarına da bakmak lazım.

A-Die tabii, 16'lıkları öyle. M-Die bu voltaja veremez aynı değeri. ULL desteği var bu kitlerde ama sen manuel olarak ayarladığın için sana yaramaz. Tak çalıştır tayfa için ULL geldi, 2 kat para ödeyip alırlar. Para karşılığı ULL profili atıyorlar kitin içine. :D
Özel bir olayı yoksa ben kit değiştirmeyi düşünmem hocam o kadar para vermeye de gönlüm razı olmaz. Benim kit 1.45 değilde 1.46 yapabiliyor zaten hadi 1.47 olsun.

A-die tabii, 16'lıkları öyle. M-die bu voltaja veremez aynı değeri. Ull desteği var bu kitlerde ama sen manuel olarak ayarladığın için sana yaramaz. Tak çalıştır tayfa için ull geldi, 2 kat para ödeyip alırlar. Para karşılığı ull profili atıyorlar kitin içine. :D

Bundan sonra yolumuz belli en ucuz a die kiti alıp ayar girmek 🤣