XPG Lancer 1x16 GB 6000 MHz RAM OC için ayar önerisi

Evet, normal koşullarda bu ikisinin 1 ya da 50 değerinde stabil olması imkansız. H16M bile 90 ns-55 ns'de anca stabil edebilmiştim RELAXED iken. Onlar da 288 ve 176 değerlerine tekabül ediyordu. Yani senin anlayacağın anakart limiti 50 olduğu için 1 yapamıyorsun onları. Yine de bellek kontrolcü sadece tRFC1 değerini okuyor sende şu anda. Çünkü NORM'dasın halen. RELAXED olayını düzelttiler, onu stabil edip sonrasında entegre ederler. Öyle bir durumda 50-50 girdiğin vakit hiç boot etmez. Mantık bu şekilde. @elninolaz

tRFC2 ve SB değerlerinde en iyisi H16M, sonrasında H16A, en kötüsü ise H24M. tRFC1 değerinde ise en iyisi H16A, sonrasında H16M, yine en kötüsü H24M.

@Ayhan Dönmez hocam öncelikle wp den bana ulaşın artık. İşlemci soğutucu bugün geliyo sadece işlemci ve kasa kaldı.
Anakart olarak Nebi bey pro 659m-p yi önerdiği için aldım. Tornavida sürttürcez artık. Tornavida sürttürme konusunda sizin tecrübelerinizden faydalanacağım. Tabi wp bakarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…