Çözüldü Yabancı Dil bölümünden mezun olmak için matematik gibi dersleri almak zorunda mıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yabancı dil eğitimi sunan üniversiteler hakkında bir sorum var. Bu tür programlarda diploma için matematik gibi dersleri almak zorunda mıyım?

Çözüm
Bildiğim kadarıyla değilsin. Ben Almanca Öğretmenliği okudum ve matematik dersi yoktu. Olması zaten saçma olurdu.
Bildiğim kadarıyla değilsin. Ben Almanca Öğretmenliği okudum ve matematik dersi yoktu. Olması zaten saçma olurdu.
Recep abi Ben Siber Güvenlik konusunda Azerbaycanda IT STEP Academy kursuna yazıldım. Matematikten bildiğim tek şey toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemleri. Bunun dışında trigonometri ve s olsun bilgim yok ama Bilgisayar konusunda çok hevesli öğrenmeye odaklı biriyim. Çok sıkıcı geliyor bu matematik konusu ama istiyorum ki, üniversite diplomam da olsun!

Amacım o diploma bir işe yaramasa bile en azından diploma diplomadır. Siber güvenlik konusunda kendime güvenim öğrenme sürecimde bir sıkıntı görmüyorum. Yabancı dil için de ama bu bilgisayar programcılığı alanında bu matematik konularına girdiği için gözümü korkutuyor bu bölüm. O yüzden o alana hiç girmiyorum matematik yüzünden. Mert hocanın kanalını izleyip geliştire de bilirim üniversite için temel konuları ama hiç sevmiyorum o yüzden isinemedim şu matematiğe. Bu arada bilgi verdiğiniz için de teşekkürler. Zaten Bana da saçma geliyordu.

Geri
Yukarı Alt