Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Merhaba. Speed 4.5, incline 15 olacak şekilde 40 dakika koşu bandında yürüyorum. Yağ kaybı için daha iyi bir opsiyon var mıdır?
En iyi ayar diye bir şey yok aslında. Günde 500kcal kadar kalori açığı yapar ve detoks kürlerini uygularsınız 4-5 ayda tam takır kilo verirsiniz. Bu arada haftanın 1 günü istediğinizi yiyin.
Bu konuda en iyi ayar diye bir şey yok. Ama eğimli bir şekilde kullanmak vücudunu daha çok yoracağı için kardiyodan amaçladığın verimi daha iyi alacaksın. Bu noktada eğimi en sona alıp, hızı da kendine göre ayarladığın sürece o şekilde kullanmaya devam edebilirsin.
İncline ayarı minimum 3-6 civarında olmalı, hız olarak ortalama 6 kmh civarında olmalı. Süre 30 dakika ve üstü tercih edilmeli.Merhaba. Speed 4.5, incline 15 olacak şekilde 40 dakika koşu bandında yürüyorum. Yağ kaybı için daha iyi bir opsiyon var mıdır?
Vakit kısıtlıysa HIIT tercih edilebilir.
Merhaba. Speed 4.5, incline 15 olacak şekilde 40 dakika koşu bandında yürüyorum. Yağ kaybı için daha iyi bir opsiyon var mıdır?
Merhaba öncelikle hatırlatmak isterim ki Türkçe kullanımına dikkat ediniz. "Speed" ve "incline" kelimesi İngilizce kelimedir.
Sorunuza gelecek olursak eğer 40 dakika koşuyor iseniz hız ayarını 4.5'ten 5'e çıkarabilirsiz kolay geldikçe arttırabilirsiniz. Ancak fazla yorulmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.
Henüz yeni başlamış olduğum için 4.5'in üzerine çıkmıyorum, nabzım 160'ı aşabiliyor. Bu ayarlarda çalışırken de öyle mahvolmadım, yorulmadım.Merhaba öncelikle hatırlatmak isterim ki Türkçe kullanımına dikkat ediniz. "Speed" ve "incline" kelimesi İngilizce kelimedir.
Sorunuza gelecek olursak eğer 40 dakika koşuyor iseniz hız ayarını 4.5'ten 5'e çıkarabilirsiz kolay geldikçe arttırabilirsiniz. Ancak fazla yorulmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.
Son 1 dakika depar atıyor musun ? 
Yok, kondisyonel olarak vücudum kötü durumda şu an; o deparı atarsam nabzım 180'in üstüne çıkıyor, birkaç kez denemiştim.
Daffy Duck
Üstün
Bu kadar dikkat eden biriyseniz kullanıcı adınız neden İngilizce?Merhaba öncelikle hatırlatmak isterim ki Türkçe kullanımına dikkat ediniz. "Speed" ve "incline" kelimesi İngilizce kelimedir.