emircanhsrt

Başarılı
Merhaba,
Sinerji üzerinden aldığım yeni bilgisayarımda, bilgisayarı açarken BIOS logosu geldiğinden sonra ledler yanıyor ve sönüyor videoda olduğu gibi. Acaba bilgisi olan var ise aydınlatabilir mi?

Denediğim şeyler;
RAM'leri söktüm, taktım.
Fan kablosunu söktüm, taktım. Başka yuvaya takacaktım fakat kabloyu çok germişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ilk tuşa bastığımda ışıklarda hiçbir sorun yok. Debug LED'ler yanıyor debuglar sönüyor fakat LED'ler gelgit yapmaya başlıyor. Şimdi Windows updateleri falan yapacağım belki düzelir diye. Ayrıca Debug ledler bir arkadaşımın pcsinde de BIOS logosu gelmeden yanıyormuş. Bir sorun olmadığını söyledi.

Windows vs. kurdunuz değil mi? Anakart üzerinde herhangi bir arıza ışığı göremedim ben. Sistemin genel çalışmasında bir sorun var mı?

Hocam genel olarak bir sorun yok fakat böyle kullanılamaz çok dikkat dağıtıyor.

Abi ilk tuşa bastığımda ışıklarda hiçbir sorun yok. Debug ledler yanıyor debuglar sönüyor fakat ledler gelgit yapmaya başlıyor. Şimdi Windows updateleri falan yapacağım belki düzelir diye. Ayrıca Debug ledler bir arkadaşımın pcsinde de BIOS logosu gelmeden yanıyormuş. Bir sorun olmadığını söyledi.

Hocam genel olarak bir sorun yok fakat böyle kullanılamaz çok dikkat dağıtıyor.

Bilgisayar tamamen açıldıktan, masaüstüne geldikten sonra da devam ediyor mu?

Bütün sürücüleri elle kurun (Ekran kartı, işlemci, chipset vs.). Sorun devam ederse BIOS güncellemesi varsa yapın. Sorun yine devam ederse Sinerji bilgisayara başvurmanız gerekebilir.
Öyle yapacağım hocam en olmadı zaten. Konuda açmak istedim bilen eden vardır belki diye. Dediklerinizi deneyeceğim.