C cagata 21 Başarılı Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 91 23 Temmuz 2026 #1 Bugün kargodan monitör geldi. Fişe taktım, HDMI bağladım, 280 Hz çalıştırdım ama monitör yanıp sönüyor, daha sonra Hz değerini 120 Hz yaptım. Sıkıntı ortadan kalktı.
Bugün kargodan monitör geldi. Fişe taktım, HDMI bağladım, 280 Hz çalıştırdım ama monitör yanıp sönüyor, daha sonra Hz değerini 120 Hz yaptım. Sıkıntı ortadan kalktı.
KS KS C cagata 21 Başarılı Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 91 23 Temmuz 2026 #31 Ashley Freya dedi: Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz. Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4 Genişletmek için tıkla... Bu monitörde çözünürlük monitörde ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa nasıl oluyor yoksa sadece Windows üzerinden mi? Artı 0 Eksi
Ashley Freya dedi: Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz. Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4 Genişletmek için tıkla... Bu monitörde çözünürlük monitörde ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa nasıl oluyor yoksa sadece Windows üzerinden mi?
Ashley Freya 65 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 969 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 23 Temmuz 2026 #32 cagata dedi: Bu monitörde çözünürlük monitörde ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa nasıl oluyor yoksa sadece Windows üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlüğü sadece sinyali gönderen kaynaktan yani laptop üzerinden değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
cagata dedi: Bu monitörde çözünürlük monitörde ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa nasıl oluyor yoksa sadece Windows üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlüğü sadece sinyali gönderen kaynaktan yani laptop üzerinden değiştirebilirsiniz.
KS KS C cagata 21 Başarılı Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 91 23 Temmuz 2026 #33 Ashley Freya dedi: Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz. Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4 Genişletmek için tıkla... Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu cagata dedi: Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu Genişletmek için tıkla... Ashley Freya dedi: Hocam çözünürlüğü sadece sinyali gönderen kaynaktan yani laptop üzerinden değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine laptopu kapatmak zorunda kaldı Artı 0 Eksi
Ashley Freya dedi: Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz. Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4 Genişletmek için tıkla... Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu cagata dedi: Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu Genişletmek için tıkla... Ashley Freya dedi: Hocam çözünürlüğü sadece sinyali gönderen kaynaktan yani laptop üzerinden değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine laptopu kapatmak zorunda kaldı
Ashley Freya 65 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 969 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 23 Temmuz 2026 #34 cagata dedi: Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu. Yine laptopu kapatmak zorunda kaldı. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük, Hz, HDR ve bit değerini yazar mısınız? Artı 0 Eksi
cagata dedi: Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu. Yine laptopu kapatmak zorunda kaldı. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük, Hz, HDR ve bit değerini yazar mısınız?
KS KS C cagata 21 Başarılı Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 91 23 Temmuz 2026 #35 Ashley Freya dedi: Çözünürlük, Hz, HDR ve bir değerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Monitör içinse Çözürlük 2560 1450p 120 Hz HDR açık gözüküyor ve 10 bit Artı 0 Eksi
Ashley Freya dedi: Çözünürlük, Hz, HDR ve bir değerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Monitör içinse Çözürlük 2560 1450p 120 Hz HDR açık gözüküyor ve 10 bit
Ashley Freya 65 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 969 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 23 Temmuz 2026 #36 cagata dedi: Monitör içinse çözürlük 2560 1450p 120 Hz HDR açık gözüküyor ve 10 bit. Genişletmek için tıkla... Hocam tam ekran olunca bant genişliği yetmiyor gibi. HDR'ı kapatıp deneyin. HDR ve 10 biti kapatırsanız 144 Hz bile deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
cagata dedi: Monitör içinse çözürlük 2560 1450p 120 Hz HDR açık gözüküyor ve 10 bit. Genişletmek için tıkla... Hocam tam ekran olunca bant genişliği yetmiyor gibi. HDR'ı kapatıp deneyin. HDR ve 10 biti kapatırsanız 144 Hz bile deneyebilirsiniz.
KS KS C cagata 21 Başarılı Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 91 23 Temmuz 2026 #37 Ashley Freya dedi: Hocam tam ekran olunca bant genişliği yetmiyor gibi. HDR'ı kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapattım da şu an görüntü yine siyah oldu kendisine gelir diye düşündüm biraz bekledim olmadı maalesef zorla yine PC'yi kapamak zorunda maldım Artı 0 Eksi
Ashley Freya dedi: Hocam tam ekran olunca bant genişliği yetmiyor gibi. HDR'ı kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapattım da şu an görüntü yine siyah oldu kendisine gelir diye düşündüm biraz bekledim olmadı maalesef zorla yine PC'yi kapamak zorunda maldım
Ashley Freya 65 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 969 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 23 Temmuz 2026 #38 cagata dedi: Kapattım da şu an görüntü yine siyah oldu kendisine gelir diye düşündüm biraz bekledim olmadı maalesef zorla yine PC'yi kapamak zorunda maldım. Genişletmek için tıkla... 8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi. Artı 0 Eksi
cagata dedi: Kapattım da şu an görüntü yine siyah oldu kendisine gelir diye düşündüm biraz bekledim olmadı maalesef zorla yine PC'yi kapamak zorunda maldım. Genişletmek için tıkla... 8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi.
KS KS C cagata 21 Başarılı Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 91 23 Temmuz 2026 #39 Ashley Freya dedi: 8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi. Genişletmek için tıkla... Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck cagata dedi: Ona yapacağım şimdi ama yine kilitleneck Genişletmek için tıkla... Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi cagata dedi: Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi Genişletmek için tıkla... Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım Ashley Freya dedi: 8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi. Genişletmek için tıkla... Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım Son düzenleme: 23 Temmuz 2026 Artı 0 Eksi
Ashley Freya dedi: 8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi. Genişletmek için tıkla... Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck cagata dedi: Ona yapacağım şimdi ama yine kilitleneck Genişletmek için tıkla... Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi cagata dedi: Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi Genişletmek için tıkla... Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım Ashley Freya dedi: 8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi. Genişletmek için tıkla... Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım
Ashley Freya 65 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 969 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 23 Temmuz 2026 #40 cagata dedi: Ona yapacağım şimdi ama yine kilitleneck. Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi. Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım. Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüye gerek yok hocam. Artı 0 Eksi
cagata dedi: Ona yapacağım şimdi ama yine kilitleneck. Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi. Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım. Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüye gerek yok hocam.