Bugün kargodan monitör geldi. Fişe taktım, HDMI bağladım, 280 Hz çalıştırdım ama monitör yanıp sönüyor, daha sonra Hz değerini 120 Hz yaptım. Sıkıntı ortadan kalktı.
Hocam sakın almayın sinyali bozma riski bayağı var. Monitörün içinden çıkan kabloyu PC olmadan kullanmayın. Type-C kablo zaten yeterli olur. Ayrıca alacağınız Type-C kablo TB4 ve DP1.4 alt mode desteklesin.
Hocam sakın almayın sinyali bozma riski bayağı var. Monitörün içinden çıkan kabloyu PC olmadan kullanmayın. Type-C kablo zaten yeterli olur. Ayrıca alacağınız Type-C kablo TB4 ve DP1.4 alt mode desteklesin.
Hocam DP to HDMI almayın onlar tek yönlü çalışır yani hiç görüntü vermez. Ayrıca zaten HDMI 2.0 diyor şu anki kablo ile fark göremezsiniz. Type-C kabloyu ise alabilirsiniz işinizi görür.
Hocam HDMI to DP almayın onlar tek yönlü çalışır yani hiç görüntü vermez. Ayrıca zaten HDMI 2.0 diyor şu anki kablo ile fark göremezsiniz. Type-C kabloyu ise alabilirsiniz işinizi görür.
Hocam Philips olan HDMI high Speed yani HDMI 2.0 gibi bir hız verir. Preo olan işinizi görebilir ama G-Sync gibi teknolojiler sıkıntı çıkarabilir. En garanti olan Type-C to Type-C
Hocam Philips olan HDMI high Speed yani HDMI 2.0 gibi bir hız verir. Preo olan işinizi görebilir ama G-Sync gibi teknolojiler sıkıntı çıkarabilir. En garanti olan Type-C to Type-C