Seraphenthia
Uzman
Daha belli değil ama muhtemelen 21-22 Haziran'da olur. Son 2 yılda okulların kapandığı hafta yapılmış.
Haziran'ın başı olsa iyi olurmuş.Daha belli değil ama muhtemelen 21-22 Haziran'da olur. Son 2 yılda okulların kapandığı hafta yapılmış.
Haziranın ikinci haftası olur tahminen.Sizce hangi gün olur peki hocam?
Sıfırdan başladın diye biliyorum, sıfırdan başladıysan yetiştirmen pekte kolay olmaz. Bu sene kazanamazsan üzülme yani.
Kurban bayramının olduğu hafta sınav yapmazlar. 21-22 Haziran'da olma ihtimali yüksek.
Bayrama denk geliyor diye biliyorum ozaman da.
O da doğru. Bayramı unuttum.Kurban bayramının olduğu hafta sınav yapmazlar. 21-22 Haziran'da olma ihtimali yüksek.
Kurban bayramı 4 gün değil mi hocam? Cuma'dan Pazartesiye kadar. Haftasonları zaten tatildi 2 gün deyin siz ona.Kurban bayramının olduğu hafta sınav yapmazlar. 21-22 Haziran'da olma ihtimali yüksek.
Hocam malum 9 gün yapıyorlar genelde.Kurban bayramı 4 gün değil mi hocam? Cuma'dan Pazartesiye kadar. Haftasonları zaten tatildi 2 gün deyin siz ona.
Cuma günü başlayan tatili nasıl 9 güne bağlayacaklar onu sormak lazım, perşembe arefe diye yarım gün derler muhtemelen 3 günüde tatil yapalım diyip bağlayacaklarını düşünmüyorum.