İkinci sınıf derslerinin çözümlerine bakınca bile insan 3-4 yaş yaşlanıyor.
Olasılıktan 5 (yazıyla 5) difodan 40 alınca dünyanın gerçekliğini anlıyorsunuz hocam.

Difte 70lik kağıt verdim de ben hocamı iyi tanıyorum. Olasılıkta çok kötü olumsuzluklar yaşandı.

Olasılıktan 5 (yazıyla 5) difodan 40 alınca dünyanın gerçekliğini anlıyorsunuz hocam.

Difte 70'lik kağıt verdim de ben hocamı iyi tanıyorum. Olasılıkta çok kötü olumsuzluklar yaşandı.

Ben Bülent Ecevit'te 1. Sınıfım. Arkadaş 1 ay çalışıp diften 10 aldı. Buralar hiç iyi değil. Aklı olan gelmesin.

Ben Bülent Ecevit'te 1. Sınıfım. Arkadaş 1 ay çalışıp diften 10 aldı. Buralar hiç iyi değil. Aklı olan gelmesin.
Benim her yerde adım soy adım yazıyor ondan ad vermeyeyim ama İstanbulda B sınıfı bi özeldeyim 60la alan bir Bilgisayar müh.
Dönem başından beri kastığım tek ders. İkinci sınıfım. OOP falan çerez tabi de bu ikisi çok sapladı..

Türkçe 30-35 net, tyt sosyal 15-18 net, tyt matematik 12-15 net ve fen 5-6 net geliyor genelde. AYT Matematik'te geçen sene vasat haldeydim, şu anda Trigonometri de dahil olmak üzere bitirdiğim 6 konuyla ilgili denemelerde gelen soruları yapabiliyorum çok şükür. Edebiyat'ı çok seven bir insanım, geçen sene 22'ye 2 yaptım. Bu sene de rayına oturan Ayt matematikle birlikte Hukuk'a adım atarım umarım. (Eşit ağırlıkçıyım)