Hocam boş bir bölüm bence. Yazılımcı olmak isteyen kendi alanına hakim olsa daha iyi yerlere gelir gibi.

Temelde baktığımız zaman boş demek pek doğru değil. Avantajları yüksek bir bölüm. Araştırdığım zaman iktisat ve yazılım dersleri alıyor bu bölümde okuyanlar. İktisat, yönetim bilgisini geliştiriyor ve yazılım dersleri ise kodlamada geliştiriyor. Çifte avantaj diyebiliriz. Zaten buradaki asıl mesele, üniversiteyi beklemek değil. Evden kendini geliştirmektir.

Temelde baktığımız zaman boş demek pek doğru değil. Avantajları yüksek bir bölüm. Araştırdığım zaman iktisat ve yazılım dersleri alıyor bu bölümde okuyanlar. İktisat, yönetim bilgisini geliştiriyor ve yazılım dersleri ise kodlamada geliştiriyor. Çifte avantaj diyebiliriz. Zaten buradaki asıl mesele, üniversiteyi beklemek değil. Evden kendini geliştirmektir.
Bence deneyimleyerek öğrenmenizi önermem. Yine de Adayların kendi tercihidir.

Matematik yapabiliyor oluşunuz çok süper. Umarım kazanırsınız.
Sağ olun hocam. Konuyu okuyan arkadaşlara da motivasyon amaçlı yazayım, TYT Matematik netlerim 3 4 ile başladı şu an 30 35 aralığına 4 ay gibi bir sürede geldim. Matematik olmuyor yapamıyorum diye bir şeyin olmadığını, neden diye sorarak matematiği anladığımı farkettim.

Sağ olun hocam. Konuyu okuyan arkadaşlara da motivasyon amaçlı yazayım, TYT matematik netlerim 3 4 ile başladı şu an 30 35 aralığına 4 ay gibi bir sürede geldim. Matematik olmuyor yapamıyorum diye bir şeyin olmadığını, neden diye sorarak matematiği anladığımı fark ettim.

Konuyu okuyacak olan arkadaşlar için harika bir motivasyon kaynağı olur. Sınava hazırlanan bir arkadaşım var ve matematik temeli dört işlemden sonrası yok. Aktif matematik aldı ve şu an temel kavramlarda yani kitabın ortasında. 2 hafta gibi bir sürede geri kalanını bitirip 345 TYT matematik ve matematiğin ilacı TYT soru bankası çözecek. Sonra direkt AYT başlayacak. Öneriniz var mıdır?

Bilmiyorum, kafam çok bulandı. TYT yine sabit, 90ı devirdim. 2024'e kadar 100 yapmam lazım diyordum yok. Hâla 85 90 arası gelmeye devam ediyor. İnanılmaz moralim bozuluyor.
AYT fena değil, elektrolizi anlamamıştım. Takır takır çözüyorum artık, AYT Matematik Allah'a şükür zaten güzel. Çoğu AYT denemesi 30 üstü. 11'i de 2. Dönem derin bir tekrar yaparak halletsem inanılmaz iyi. Tek sorun, TYT ☹️

Sınav senenizde puanınız, netiniz kaç gelmişti? Hukuk ise yüksektir. Ayrıyeten nasıl çalışmıştınız?
2022 YKS'sine girdim EA yerleşme sıralamam 3890'dı biraz moralim bozulmuştu tam natleri hatırlamıyorum. Ankara Hukuktayım şu an. Çalışma olarak ise deneme odaklıydı daha çok.