SHERLOCKED
Başarılı
Merhaba, bir tüketici olarak sizi çok iyi anlıyorum(!)
Merhaba, bir tüketici olarak sizi çok iyi anlıyorum(!)
Amazon bu kanunlardan sorumlu değildir ama bu kanunlar kapsamında satamayacağı bir ürün olursa satabiliyormuş gibi göstermemekle sorumludur.Bu kadar olay yaşadıktan sonra hala ürünü almaya çalışman çok mantıksız, iade et gitsin. Gümrükte olan durumdan ve değişen kanunlardan Amazon sorumlu değildir. İade edersin, paranı geri alırsın bu kadar basit. Gümrükte bir problem olduğu belli işte, zorlamanın anlamı yok.
Bunlar şaka falan değil he, mesajları atsam şok olursunuz. D
Bunlar şaka falan değil he, mesajları atsam şok olursunuz. D
Benim başıma da böyle bir olay gelmişti. Farklı kişilerin de benzer şeyler başına gelmiş. Sizde böyle bir mağduriyet oluşması garibime gitti sadece. Ürün teslim edilemiyorsa yapılabilecek bir şey yok. Amazon en fazla ürünün parasını iade edebilir. Fakat şu konuda haklısınız, teslim edemeyeceği ürünü neden satıyor?Merhaba, kardeşim hediye almak amacıyla Amazon'dan bana monitör satın almış. Satın aldığı monitörün modeli https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7CPSNSX buymuş. Kardeşim evde yokken monitör geldi ve ben monitörü kurdum, jelatinlerini çıkardım. Daha sonrasında akşam kardeşim eve geldiğinde bu monitörün, kendi aldığı monitörden daha pahalı olduğunu ve bu monitörü sipariş etmediğini söylediğinde yanlış ürün geldiğini fark ettik. Ben de bugün hemen ürünü iade etmek için Amazon destekle iletişime geçtim. Amazon destekte konuştuğum canlı müşteri temsilcisi ise ürünün bende kalabileceğini, bunun...
- farketmez1234
- amazon bin monitör sipariş
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
İnanmıyorsanız birkaç SS bırakayım.
Eki Görüntüle 217182
Eki Görüntüle 217183
Eki Görüntüle 217184
O demiş olduğum "sizleri çok iyi anlıyorum" döngüsünün başladığı kısım:
Eki Görüntüle 217185
Eki Görüntüle 217191
Yok inanmamak değil, niye inanmayayım? Sadece ben Amazon'da genelde çözüm odaklı hareket ettiklerine şahit olduğum için olay garibime gitti. Fakat sonuç olarak yine çok ciddi bir şekilde mağduriyet oluşmuyor. İade ile paranızı geri alabiliyorsunuz. Yurt dışı alışverişi 6 şubat itibarıyla bitecek zaten.
Hala almaya çalışıyorum çünkü ürün TR'de yok. Ayrıca madem gönderemeyecek bana satmayacaktı ürünü.
Hocam müşteri temsilcisi söylemiş zaten 2 kez gümrüğe takıldı diye. Tekrar verirseniz tekrar takılacağını da söylemiş. İade edip paranı al başka ürünlere bak. Sen "madem gönderemeyecek o zaman satmayacaktı" tavrıyla bir sonuca ulaşamayacaksın. Haklı olman önemli değil ürün gelmeyecek işte bu kadar. Haklısın da ürün ortada yok, dolayısıyla yapacak bir şey de yok. Tek çözüm iade.