Bu kadar olay yaşadıktan sonra hala ürünü almaya çalışman çok mantıksız, iade et gitsin. Gümrükte olan durumdan ve değişen kanunlardan Amazon sorumlu değildir. İade edersin, paranı geri alırsın bu kadar basit. Gümrükte bir problem olduğu belli işte, zorlamanın anlamı yok.
Amazon bu kanunlardan sorumlu değildir ama bu kanunlar kapsamında satamayacağı bir ürün olursa satabiliyormuş gibi göstermemekle sorumludur.

Bunlar şaka falan değil he, mesajları atsam şok olursunuz. D

Benim başıma da böyle bir olay gelmişti. Farklı kişilerin de benzer şeyler başına gelmiş. Sizde böyle bir mağduriyet oluşması garibime gitti sadece. Ürün teslim edilemiyorsa yapılabilecek bir şey yok. Amazon en fazla ürünün parasını iade edebilir. Fakat şu konuda haklısınız, teslim edemeyeceği ürünü neden satıyor?

Benim başıma da böyle bir olay gelmişti. Farklı kişilerin de benzer şeyler başına gelmiş. Sizde böyle bir mağduriyet oluşması garibime gitti sadece. Ürün teslim edilemiyorsa yapılabilecek bir şey yok. Amazon en fazla ürünün parasını iade edebilir. Fakat şu konuda haklısınız, teslim edemeyeceği ürünü neden satıyor?

İnanmıyorsanız birkaç SS bırakayım.

1767995987378.webp

1767996136963.webp

1767996165013.webp

O demiş olduğum "sizleri çok iyi anlıyorum" döngüsünün başladığı kısım:

1767996482152.webp

1767996636313.webp

1767996824469.webp

Son düzenleme:
İnanmıyorsanız birkaç SS bırakayım.

Eki Görüntüle 217182

Eki Görüntüle 217183

Eki Görüntüle 217184

O demiş olduğum "sizleri çok iyi anlıyorum" döngüsünün başladığı kısım:

Eki Görüntüle 217185

Eki Görüntüle 217191

Yok inanmamak değil, niye inanmayayım? Sadece ben Amazon'da genelde çözüm odaklı hareket ettiklerine şahit olduğum için olay garibime gitti. Fakat sonuç olarak yine çok ciddi bir şekilde mağduriyet oluşmuyor. İade ile paranızı geri alabiliyorsunuz. Yurt dışı alışverişi 6 şubat itibarıyla bitecek zaten.

Yok inanmamak değil, niye inanmayayım? Sadece ben Amazon'da genelde çözüm odaklı hareket ettiklerine şahit olduğum için olay garibime gitti. Fakat sonuç olarak yine çok ciddi bir şekilde mağduriyet oluşmuyor. İade ile paranızı geri alabiliyorsunuz. Yurt dışı alışverişi 6 şubat itibarıyla bitecek zaten.

Çok ciddi mağduriyet oluşmuyor mu? Param tam 2 hafta içeride kilitlendi, temsilci yanlış yönlendirdi, her biri birbirini yalanlıyor. Ürünün bana gelmesi tamamen bir şans faktörü vs. Daha sayayım mı?

Hala almaya çalışıyorum çünkü ürün TR'de yok. Ayrıca madem gönderemeyecek bana satmayacaktı ürünü.

Hocam müşteri temsilcisi söylemiş zaten 2 kez gümrüğe takıldı diye. Tekrar verirseniz tekrar takılacağını da söylemiş. İade edip paranı al başka ürünlere bak. Sen "madem gönderemeyecek o zaman satmayacaktı" tavrıyla bir sonuca ulaşamayacaksın. Haklı olman önemli değil ürün gelmeyecek işte bu kadar. Haklısın da ürün ortada yok, dolayısıyla yapacak bir şey de yok. Tek çözüm iade.

Hocam müşteri temsilcisi söylemiş zaten 2 kez gümrüğe takıldı diye. Tekrar verirseniz tekrar takılacağını da söylemiş. İade edip paranı al başka ürünlere bak. Sen "madem gönderemeyecek o zaman satmayacaktı" tavrıyla bir sonuca ulaşamayacaksın. Haklı olman önemli değil ürün gelmeyecek işte bu kadar. Haklısın da ürün ortada yok, dolayısıyla yapacak bir şey de yok. Tek çözüm iade.

İade ettim zaten ama benim 2 haftama ne olacak mesela? Her şeyi bu kadar geçiştire geçiştire zaten bu hale geldiler. Sonuna kadar arkasındayım gerekirse THH'ye başvuracağım.
Ayrıca bu attığım ssdeki ilk bağlandığım temsilci olan sıla nur hanım. 26 Aralıkta yaşadığım sorun.