Hocam dediklerinize kısmi olarak katılıyorum ama bu tür insanları hastalıklı olarak görmüyorum. Birleşmiş Millet Sağlık Örgütü LGBT'yi hastalık kategorisinden 1980'li yıllarda çıkarmıştı. Bu insanlara zulüm etmeye gerek yok, çünkü onlarda insan ve yaşamaya hakları var.

Bunu burada paylaşmak istemezdim ama ne yazık ki çok ciddi bir durum olduğu için paylaşmak zorunda hissediyorum. Kan dondurucu örneklerden bir tanesiydi. Asıl örneği de bulursam paylaşırım.

Lütfen, bu insanların arasına sızan suçlular yüzünden LGBT'li insanlara ne hakaret edin ne de bu insanları toplumdan daha da dışlayın. Lütfen bunu yapmayın.

@SoldierBoyBabam Trans ameliyatı olan gençlerin, bir kısmının bu ameliyatı olduğu için pişman olduğuna dair haberler de görmüştüm. Yani bir nevi "popüler kültür" düşüncesine ayak uydurma çabası gibi de düşünebiliriz.

Bakalım bu konu daha nerelere gidecek, merakla bekliyorum.
Dostum attığın haberde ki kişi ve bahsettiğin "suçlular" LGBT'nin kendisi aslında.
Zaten ben istediğimi *** kafasında olduğu için çocuk bile fark etmiyor onlara. Bugün bunu yapan yarın daha farklı şeyler yapar mantığı.
İnsanlara insan gibi davranmayanların insanca yaşama hakkı olmamalı. Sırf LGBT'liler diye ortak alanlarda sevişmemeliler. Bu herkes için geçerli. Zaten bu bahsettiğimiz konu cinsel yönelim bir hayat tarzı değil yani.

Gençler pişman olmakta %100'de yüz haklılar. Geçen gün Fortnite oynuyordum. Orada grup arama kısmı var ve biri şöyle yazmış (ingilizce olarak) "15 yaşında trans" ve çocuğun profil fotoğrafı da gerçekten transtı.
İnsanlar 20'lerinde gerçekten doğru kararlar alabiliyorken bir çocuğun trans olması ne kadar doğru?

Bence dışlanmalılar. Çünkü bu normal değil.

Dostum attığın haberde ki kişi ve bahsettiğin "suçlular" LGBT'nin kendisi aslında.
Zaten ben istediğimi *** kafasında olduğu için çocuk bile fark etmiyor onlara. Bugün bunu yapan yarın daha farklı şeyler yapar mantığı.
İnsanlara insan gibi davranmayanların insanca yaşama hakkı olmamalı. Sırf LGBT'liler diye ortak alanlarda sevişmemeliler. Bu herkes için geçerli. Zaten bu bahsettiğimiz konu cinsel yönelim bir hayat tarzı değil yani.

Gençler pişman olmakta %100'de yüz haklılar. Geçen gün Fortnite oynuyordum. Orada grup arama kısmı var ve biri şöyle yazmış (ingilizce olarak) "15 yaşında trans" ve çocuğun profil fotoğrafı da gerçekten transtı.
İnsanlar 20'lerinde gerçekten doğru kararlar alabiliyorken bir çocuğun trans olması ne kadar doğru?

Bence dışlanmalılar. Çünkü bu normal değil.

Dışlamakla bir şeyleri çözemeyiz tam aksine işleri daha da ot yoluna sokarız. Zaten bunca zaman bu insanlar hor görüldü ve iş bu noktaya geldi. Bu durum yeni değil ve bu insanlar binlerce yıldır bu dünyada yaşıyor. Sırf biz sevmiyoruz diye çözümü bu şekilde görmek yanlış olacaktır diye düşünüyorum.

20'li yaşları geçin insanlar 30'larında bile aldıkları bazı kararların yanlış olduğunu ya da olabileceğini anlıyor. Bu yüzden bırakın insanlar kendileri istediklerini yapsınlar, tabii ki bu size ya da bir başkasına zarar vermedikçe.

Son düzenleme: