İnkar ederim. Sen hem yorumunda döner etine, hem esnafa, hem de Hatay usulü dönere komple bir hakaret, küfür ediyorsun resmen. Daha ne okuyacağım, bir sövmediğin kaldı dönere ve esnafa. Ben bile utandım senin yorumundan, bir esnaf olarak okusam zoruma gidecek lafın.
Bana göre de eski tavuk dönerler çok klasik geliyordu bayıyordu beni, Hatay usulü tavuk dönerler yapıldığından itibaren dönerlere karşı bir ilgim oluştu. Ayrıca soslar özel tarifle hazırlanıyor, sizin bu yaptığınız terbiyesizlik, işini ehli yapan esnafa hakaret ve küfürdür. Bir sosa çorba demek kadar küfür ve terbiyesizlikten farkı yok.
Senin ya bir dönerci tanıdığın var ya kendin dönercisin ya da ağır hatay usulü döner fanboyusun. Başka açıklaması olamaz. Okuduğunu da anlamıyorsun. Gel de uğraş.
Kusura bakma; bozuk tavuğun tadını bastırmak için sosu boca eden, şov için sosu boca eden, sosa ne koyduğu belli olmayan, dönere yaklaşamayacak cisimler yapan esnafları burada sana övemem. Hatay usulü dönerin iyi yapılmışını severek yiyorum. Ancak bu, hatay usulü dönerin oransal olarak genel anlamda kötü yapıldığını değiştirmiyor.
Neyse sen utanmaya devam.