Bütçe
10.000 TL

buber

Üyecik
Merhaba,

Engelli bir öğrenci kardeşimize tablet alacağız. Bütçemiz maksimum 10 bin TL. Kalemli olması işine yarar diye düşündük.
2 seçenek bulabildim:
Huawei'i maalesef elemek zorundayım, çünkü GBox gibi çözümlerle uğraşacak durumda değil kardeşimiz.
Lenovo konusunda da bu Gen 2 olan versiyonun hiçbir videosuna vs. rastlayamadım. Önceki modelden farklı olarak RAM (8 GB) ve ekran çözünürlüğünde (2.5K) iyileşmeye gidilmiş sanırım. Ayrıca işlemcisi de Dimensity 6300. Epey sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Açıkçası bana ürün çok cazip geldi fakat yeni olduğundan çok az yorum var. Bilgili kardeşler aydınlatabilirse çok sevinirim, bu tablet alınır mı?

Merhaba,

Engelli bir öğrenci kardeşimize tablet alacağız. Bütçemiz maksimum 10 bin TL. Kalemli olması işine yarar diye düşündük.
2 seçenek bulabildim:
Huawei'i maalesef elemek zorundayım, çünkü gbox gibi çözümlerle uğraşacak durumda değil kardeşimiz.
Lenovo konusunda da bu gen 2 olan versiyonun hiçbir videosuna vs. rastlayamadım. Önceki modelden farklı olarak RAM (8 GB) ve ekran çözünürlüğünde (2.5k) iyileşmeye gidilmiş sanırım. Ayrıca işlemcisi de dimensity 6300. Epey sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Açıkçası bana ürün çok cazip geldi fakat yeni olduğundan çok az yorum var. Bilgili kardeşler aydınlatabilirse çok sevinirim, bu tablet alınır mı?

Hiçbiri. MatePad SE çok güçsüz. Aynı şekilde Lenovo içinde geçerli. MatePad 11.5 alabilirsin ama orijinal kalem parası çıkmaz maalesef :/
G*ox gibi sanal makine çöpünü kullanmayın, kullandırtmayın. Aurora Store + MicroG yeterli olur.
O bütçede en iyisi MatePad 11.5'dir.

Ayrıca MatePad SEnin m pencil Lite'ı çok kötü. M pencil 3 daha iyi olur.

Hiçbiri. MatePad SE çok güçsüz. Aynı şekilde Lenovo içinde geçerli. MatePad 11.5 alabilirsin ama orijinal kalem parası çıkmaz maalesef :/
G*ox gibi sanal makine çöpünü kullanmayın, kullandırtmayın. Aurora Store + MicroG yeterli olur.
O bütçede en iyisi MatePad 11.5'dir.

Ayrıca MatePad SEnin m pencil Lite'ı çok kötü. M pencil 3 daha iyi olur.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Dediğim gibi tableti verip de sen buna GBox kur yok Aurora Store + MicroG kur deme gibi bir lüksümüz yok. Aç kullan olması gerekiyor özellikle Youtube'un. Bu durumda maalesef Huawei tabletleri elemek zorunda kalıyoruz. Var mı önerebileceğiniz başka bir alternatif?
Saygılar

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Dediğim gibi tableti verip de sen buna gbox kur yok Aurora Store + MicroG kur deme gibi bir lüksümüz yok. Aç kullan olması gerekiyor özellikle YouTube'un. Bu durumda maalesef Huawei tabletleri elemek zorunda kalıyoruz. Var mı önerebileceğiniz başka bir alternatif?
Saygılar.

Tab A9+ alın o zaman. Ama kalem desteği yok.