17 yaşında boy uzar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FurkaN35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 250

FurkaN35

Becerikli
Beyler, yaşım 17 ve boyum 163 cm. Açıkçası moralimi bozuyor. Ailemde abimin boyu uzun, yaklaşık 180 cm civarında.

Sizce uzama ihtimalim var mıdır? D vitamini ile D3 + K2 vitamini kullanıyorum ve elimden geleni yapıyorum.

Uyku düzenine ve beslenmene dikkat et, çok ağır kaldırma eğer potansiyel varsa 3-5 daha uzarsın.

Hastanede bunun için yaptırabileceğin testler var. Benim 15 yaşımdan beri boyum uzamıyordu şu anda 17 yaşındayım ve bir anda uzadı.

Bu konuyu ailene sorarak öğrenirsin.
Öneri olarak akşam saat en geç 23.00 da yat sabah erken kalk ve uyumadan 2 3 saat önce yemek yemeyi kesmiş ol sakın abur cubur tüketme(gece).

16 yaşında 1.81'dim önümüzdeki ay 18 olacağım boyum şu an 1.83

İfadeler: Nop
Radyolojik görüntü var. Kan sonucu için bekliyorum, 3 hafta sonra gelmemi söylediler.

Kan sonucu pek bir şey söylemez boyla alakalı. Sol el bilek veya dizin röntgeni lazım epifiz plaklarına bakmak için.
2 gün önceye ait sol bileğimin radyolojik görüntüsü var. Ben baktım ama büyüme plağını göremedim. Yine de umarım en azından 3-4 cm daha uzarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…