Detaylar
Kim cevapladı?Epifiz plaklarınız kapandıysa ağlasanız da sızlansanız da boyunuz normal şartlar altında doğal olarak daha fazla uzamayacaktır. Belki 1-2 cm daha, o da vertebraların etkisiyle. Röntgen çektirin.
Hastanede bunun için yaptırabileceğin testler var. Benim 15 yaşımdan beri boyum uzamıyordu şu anda 17 yaşındayım ve bir anda uzadı.
@pesimist34, hocamın dediği gibi röntgene gidin. Ayrıca abin ne zaman boy atmış? Genetikten genetiğe değişiyor uzama zamanı.
Bu konuyu ailene sorarak öğrenirsin.
Öneri olarak akşam saat en geç 23.00 da yat sabah erken kalk ve uyumadan 2 3 saat önce yemek yemeyi kesmiş ol sakın abur cubur tüketme(gece).
Öneri olarak akşam saat en geç 23.00 da yat sabah erken kalk ve uyumadan 2 3 saat önce yemek yemeyi kesmiş ol sakın abur cubur tüketme(gece).
Yaşım 17 ve boyum 163 cm. Açıkçası moralimi bozuyor. Ailemde abimin boyu uzun, yaklaşık 180 cm civarında.
Sizce uzama ihtimalim var mıdır? D vitamini ile D3 + K2 vitamini kullanıyorum ve elimden geleni yapıyorum.
16 yaşında 1.81'dim önümüzdeki ay 18 olacağım boyum şu an 1.83
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Radyolojik görüntü var. Kan sonucu için bekliyorum, 3 hafta sonra gelmemi söylediler.
Kan sonucu pek bir şey söylemez boyla alakalı. Sol el bilek veya dizin röntgeni lazım epifiz plaklarına bakmak için.
FurkaN35
Becerikli
2 gün önceye ait sol bileğimin radyolojik görüntüsü var. Ben baktım ama büyüme plağını göremedim. Yine de umarım en azından 3-4 cm daha uzarım.Kan sonucu pek bir şey söylemez boyla alakalı. Sol el bilek veya dizin röntgeni lazım epifiz plaklarına bakmak için.