Bütçe
$2.000–2.450
Hocam sanırım buldum:
Şimdi 16x2 gidersem üstüne OBS + rust beni üzer mi? Üzer diyorsanız ona göre karar vereyim. Sizi RAM için fazla yordum hakkınızı helal edin 🙏

IMG_6819.webp

IMG_6820.webp

IMG_6821.webp

IMG_6822.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayhan hocam, cekinerek soruyorum ama sizin buna benzer modulu Micro Center da bulma sansiniz var mi acaba? Ben orada kredi acip alacagim icin aylik odemem cok komik rakamlara geliyor. Ama ayri siteden alirsam cepten fazlaca cikiyor. Sansimi zorluyorum kusura bakmayin.

Ayhan hocam, cekinerek soruyorum ama sizin buna benzer modulu Micro Center da bulma sansiniz var mi acaba? Ben orada kredi acip alacagim icin aylik odemem cok komik rakamlara geliyor. Ama ayri siteden alirsam cepten fazlaca cikiyor. Sansimi zorluyorum kusura bakmayin.

@suskun01 RAM satsalar önereceğim 2x16 alıp öyle devam edeceksin o halde. Yeterli gelir mi bilmiyorum. Yayın+gaming için genelde 2x32 tercih ediliyor.

@suskun01 Bu olabilir ama 6000-6400 arası manuel ayarlayacaksın bunu. 7200 uygun frekans olmaz.