Bütçe
2.500.000 - 3.000.000

Mr.White

Başarılı
2.5m bandında nakit araç bakıyoruz. babam kesinlikle 2. el istemediği için sıfır bir araç almak zorundayız. SUV veya sedan olabilir, çok önemli değil. Uzun süre kullanmayı düşündüğümüz için dayanıklılık, konfor ve teknolojik donanımlar bizim için önemli.

şu an üzerinde durduğumuz modeller:
  • Skoda SuperB.
  • Skoda kodiaq.
  • Cupra terramar (şu an en sıcak baktığımız model)

araç kullanım şeklimiz:

• Çoğunlukla ben kullanacağım, ancak babam emekli olduğu için aileyle de sıkça kullanılacak.
  • 5 kişilik aile aracı olarak kullanılacak.
  • Yılda 2-3 kez uzun yol, geri kalan tamamen şehir içi kullanım.
  • Bagaj hacmi önemli, (SuperB'i bu yüzden listeye ekledim.)
  • Sedan veya SUV olması çok fark etmiyor, "ancak bu fiyat bandındaki modeller genellikle benzer motor seçeneklerine sahip. Neredeyse hepsi aynı."
  • Sunroof babam için olmazsa olmaz, ben ise hız ve performansa önem verdiğim için hantal bir araç istemiyorum.
  • Minimum 10 yıl kullanacağımız için (huyu bu al sat yapmayı sevmiyor.), dayanıklılık, konfor, teknoloji ve ek donanımlar karar vermede kritik faktörler.

Bu araçlar arasından sizce en mantıklı tercih hangisi olur? Bunlar dışında önerebileceğiniz, kriterlerimize uygun farklı marka ve modeller varsa fikirlerinizi almak istiyorum.

Volkswagen tiguan bence uygundur.

1 ay olacak bakınıyorum, motorları hemen hemen aynı zaten. O yüzden fark etmez uygundur.

Geçen gün bayiiye gittiğimde bir abi yazılımsal olarak sıkıntı yaşamış araçla. Adam o kadar araçtan soğumuşki teşir aracın önüne gelenlere başından geçeni anlatıyordu herkesi almaması için uyarıyordu.

Volkswagen tiguan bence uygundur.

Geçen gün bayiiye gittiğimde bir abi yazılımsal olarak sıkıntı yaşamış araçla. Adam o kadar araçtan soğumuşki teşir aracın önüne gelenlere başından geçeni anlatıyordu herkesi almaması için uyarıyordu.
Özellikle yurt dışında tiguan ile terramarı çok karşılaştırmışlar o konuda da kararsız kaldım. Terramar daha ağır bastığı için aslında direkt listede o var.

Yazılımsal hata terramar için miydi?