21 yaşına kadar sevgilim olmaması normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harbis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Şahsen kız arkadaşlarım oldu ama çok yakın olduğunu söyleyemem.

Mükkemmeliyetçilik olabilir mi hocam biraz?

Bak o zaman sıkıntı işte.Kızlarla konuşmaktan cekindiğine işarettir bu durum.Kızlarla konuşmayı bilmiyormusun? Yoksa çekinmenmi var? Reddedilme korkusu da olabilir kaç defa reddedildin?
Kızlarla konuşmaktan çekinmiyorum hayır daha çok bir kızla konuştuğum konular sınırlı kalıyor ileriye taşınamıyor ileriye taşınmadığında da paylaştığın şeyler az oluyor buda otomatikmen yakın bir kız arkadaşımın olmamasına sebep oluyor. Reddedilme olarak da çok çıkma teklifinde bulunan biri değilim zaten 1 kere reddedildim sadece diğerleri olduysa da lise de 2-3 kere olmuştur.

Ağzın laf yapamıyor yani normal bir durum. Tecrübe edine edine öğrenilir bu konular. Bir arkadaşım var, abartmıyorum 1.62 boyu var ama bir kızlar götürüyor aklın hayalin durur bu işler boya falan bakmıyor yani. Ortam dilini öğrenmen lazım. Bu da zamanla olur. Ortamcı arkadaşların mutlaka vardır onlarla takıl derim onlardan birkaç şey kaparsın. Ha bu arada parfum seçimin iyi olsun sen gelmeden kokun gelsin ortama benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…