Öncelikle merhaba. açtığım konu ilişkilerle alakalı. bu konularda biliyorum ki fiziksel özellikler ön planda olmamalı ama ben bana bu konu hakkında fikrini belirtecek arkadaşların bunları da bilmesini kendimce doğru buldum. 21 yaşımdayım, 1.84 boyundayım, mühendislik okuyorum, sporla çok olmasa da ilgileniyorum. kendimce ortalamanın bir tık üstü bir tipe sahip olduğumu düşünüyorum. yanlış anlamayın bu tamamen benim kendi görüşüm. konumuza gelirsek bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. sizce olmaması anormal mi? olması gerekir miydi? bende mi bir hata var, yanlış yaptığım bir şey mi var? Konu ile alakalı sormak istediğiniz soruları da sorabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
Bu konuya niye kafana takıyorsun ki illaki zaman içinde olur Bak ben 37 yaşında engelli bir insanım oyunlarımla bilgisayarıma mutluyum kafa yoracak mevzu değil

Öncelikle merhaba. Açtığım konu ilişkilerle alakalı. Bu konularda biliyorum ki fiziksel özellikler ön planda olmamalı ama ben bana bu konu hakkında fikrini belirtecek arkadaşların bunları da bilmesini kendimce doğru buldum. 21 yaşımdayım, 1.84 boyundayım, mühendislik okuyorum, sporla çok olmasa da ilgileniyorum. Kendimce ortalamanın bir tık üstü bir tipe sahip olduğumu düşünüyorum. Yanlış anlamayın bu tamamen benim kendi görüşüm. Konumuza gelirsek bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Sizce olmaması anormal mi? Olması gerekir miydi? Bende mi bir hata var, yanlış yaptığım bir şey mi var? Konu ile alakalı sormak istediğiniz soruları da sorabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Tabii ki anormal bir an evvel bir psikolog ve psikiyatristle konus. Bir kiz arkadas edinmek dunyanin en kolay seylerinden birisi. Bu kadar bile ozguven sahibi degilsen tedavi olmanda fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oha abartma nesi anormal Avrupa'da olsa tamamda burası TR.
Ben de diyorum ya normal ve basit bir olay değil ki aynısını bende yaşıyorum yaş 24 şu an ki sevgilim de 10 aydır sanal.
Aynı şehirdeyiz ama 1 kere bile gelmedi buluşmaya.

Tabii ki anormal insanlar 10 yasina gelmeden basliyor bu islere Turkiye'de.
Kanka kusura bakma da aynı durum bende de var 24 yaş kız yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki anormal insanlar 10 yasina gelmeden basliyor bu islere Türkiye'de.

Kaç doğumlusun yeni nesil biraz erken başlamış galiba evet bende 21 yaşındayım biz de hızlıydıkta o kadar değil.

Bende diyorum ya normal ve basit bir olau değil ki aynısını bende yaşıyorum yaş 24 şu anki sevgilim de 10 aydır sanal.
Aynı şehirdeyiz ama 1 kere bile gelmedi buluşmaya her neyse eskortlarla işini görmesini tavsiye ederim beklemek vakit kaybı.

Kanka kusura bakma da aynı durum bende de var 24 yaş kız yok?

Arkadaş genç galiba TikTok ve sosyal medyanın tavan yaptığı nesil olduğu için normal şu anda muhtemelen gençtir.

Bu nasıl bir şey anlatayım! Hava, su normalde ücretsiz ve fazlaca var diyelim (su pek öyle değil aslında) buna bir şekilde (bu engel çok kompleks olabliir) engel varsa bu "ölümcül" derecede önemli olur. Zira kız arkadaş temile aslında "cinselliktir" ve bu yaratıcı t arafından her insanın yaşaması gereken en doğal ihtiyaçtır. Bunu bolca (herhangi bir nedenden k aynaklı) bulanlar bunun kıymetini bilmez, tıpkı hava-su gibi, olmadığında veya bir şekilde ulaşmak zor olduğunda (bu kültürel, dinle ya da cinsellik ile ilgili kötü algıdan olabilir ya da sosyal ortamın yoktur vs) karşı cinse yaklaşmakta çok zorlanırsın çünkü çok gerekli bir şey olduğu için çok önemli hale gelir ve ulaşmak gittikçe zorlaşır. Olması gereken çocukluktan itibaren her insanın buna çok kolay ulaşabilmesi ve "önemsizleştirilmesi" bir arkadaşın dediği gibi en küçük yaşlara indirgenmeli ve hiç kimse için kız arkadaş/cinsellik sorun olmamalı.