21 yaşına kadar sevgilim olmaması normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harbis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 928
Öncelikle merhaba. Açtığım konu ilişkilerle alakalı. Bu konularda biliyorum ki fiziksel özellikler ön planda olmamalı ama ben bana bu konu hakkında fikrini belirtecek arkadaşların bunları da bilmesini kendimce doğru buldum. 21 yaşımdayım, 1.84 boyundayım, mühendislik okuyorum, sporla çok olmasa da ilgileniyorum. Kendimce ortalamanın bir tık üstü bir tipe sahip olduğumu düşünüyorum. Yanlış anlamayın bu tamamen benim kendi görüşüm. Konumuza gelirsek bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Sizce olmaması anormal mi? Olması gerekir miydi? Bende mi bir hata var, yanlış yaptığım bir şey mi var? Konu ile alakalı sormak istediğiniz soruları da sorabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Kızlara sarkarsan bulursun. Mesela, bir hanıma "Sizin hapse girmeniz lazım çünkü çok ateşlisiniz." diyebilir ve dayak yiyebilir veya date için Insta alabilirsiniz. (Denemedim)

Mesela bir izleyicisi Melek Mosso'ya sesin leblebi tabaginda kalan son antep fistigi gibi yazmis YouTube yorumlar kisminda. Melek Mosso simdi onu yazani ariyor gecen gun televizyonda soyledi. Is kiz tavlamaksa biraz yaratici ve öz güvenli olundugunda bu kadar kolay. 21 yasina gelene kadar hiç kiz arkadasi olmamis insanlar gorunce cok sasiriyorum gercekten. Bizim zamanimizda yok denecek kadar azdi boyle ornekler. Bu AKP ne yaptiysa bu nesillere, cidden basimiza bela olacak gibi.

Mesela bir izleyicisi Melek Mosso'ya sesin leblebi tabaginda kalan son antep fistigi gibi yazmis YouTube yorumlar kisminda. Melek Mosso simdi onu yazani ariyor gecen gun televizyonda soyledi. Is kiz tavlamaksa biraz yaratici ve öz güvenli olundugunda bu kadar kolay. 21 yasina gelene kadar hiç kiz arkadasi olmamis insanlar gorunce cok sasiriyorum gercekten. Bizim zamanimizda yok denecek kadar azdi boyle ornekler. Bu AKP ne yaptiysa bu nesillere, cidden basimiza bela olacak gibi.
Belki de olması için çok çabalamadım veya uğraşmadım buda bir etkendir elbette, ilişki anlamında seçiçi biriyim. Sanırım bu kadar seçiçi olmasaydım, biriyle ilişki yaşamadan önce 3-4 ay onu tanıma süreci içine girmeye çalışmasaydım, defalarca sevgilim olabilirdi ama hepsi istemediğim karaktere,davranışa ve arkadaş çevresine sahip insanlar olurlardı. Yani anlayacağın ben sağlıklı düzgün bir ilişki yaşayabileceğim birini arıyorum hastalıklı bir ilişki istemiyorum sırf ilişkim,sevgilim olsun diye sevgili yapabilirdim ama bunu tercih etmiyorum belki de bu sebeple bu yaşıma kadar sevgilim olmadı.

Belki de olması için çok çabalamadım veya uğraşmadım buda bir etkendir elbette, ilişki anlamında seçiçi biriyim. Sanırım bu kadar seçiçi olmasaydım, biriyle ilişki yaşamadan önce 3-4 ay onu tanıma süreci içine girmeye çalışmasaydım, defalarca sevgilim olabilirdi ama hepsi istemediğim karaktere,davranışa ve arkadaş çevresine sahip insanlar olurlardı. Yani anlayacağın ben sağlıklı düzgün bir ilişki yaşayabileceğim birini arıyorum hastalıklı bir ilişki istemiyorum sırf ilişkim,sevgilim olsun diye sevgili yapabilirdim ama bunu tercih etmiyorum belki de bu sebeple bu yaşıma kadar sevgilim olmadı.
Kitap okumayı sever misiniz?

Ekmeksiz yemek olmaz.
Olayın içine girip, kendi oyununu oluşturup iletişim kurman gerekiyor. Red edilerek, ilişki içerisinde bulunarak oyununu geliştireceksin.
Zahmetli iş yani anlayacağın.

Sosyal medyadaki kadınların kriter videolarını kafana takma, kızların hepsi fakir, bir cebinde mesleğin, öbür cebinde paran olduktan sonra hallolur o işler. 😂

Açken marketi gezmeyeceksin, yalnızken ilişki aramayacaksın diyerek bitirelim konuyu.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt