Dostum, 27 yaşında ilk sevgilisini bulan bile var. Doğru kişiyi ve aşkı elbet bulacaksın. Anormal falan değil, ülkemizde maalesef ikili ilişkiler çok sağlıksız temeller üzerine kuruluyor zaten. Sen hayatına odaklan, zaman bir yerde karşına çıkaracaktır.

Dostum, 27 yaşında ilk sevgilisini bulan bile var. Doğru kişiyi ve aşkı elbet bulacaksın. Anormal falan değil, ülkemizde maalesef ikili ilişkiler çok sağlıksız temeller üzerine kuruluyor zaten. Sen hayatına odaklan, zaman bir yerde karşına çıkaracaktır.
Cevabın için teşekkür ederim bir insanın hedefleri olması zaten çok önemli ve benim de hedeflerim var onlar için çabalıyorum ama bazen kendime bu soruyu sormuyor değildim cansın.

İyi eğitimli bir insanın tipin ilk önceliğinin olacağını düşünmüyorum. Aynı zamanda güzellik görecelidir, bunu unutmamak lazım. Lise aşkıyla fazla karıştırıyorsunuz bence.
Güzellik büyük ölçüde nesneldir. Göreceli yönü ise yalnızca güzeller arasından seçim yapmaktan ibarettir.

Öncelikle merhaba. açtığım konu ilişkilerle alakalı. bu konularda biliyorum ki fiziksel özellikler ön planda olmamalı ama ben bana bu konu hakkında fikrini belirtecek arkadaşların bunları da bilmesini kendimce doğru buldum. 21 yaşımdayım, 1.84 boyundayım, mühendislik okuyorum, sporla çok olmasa da ilgileniyorum. kendimce ortalamanın bir tık üstü bir tipe sahip olduğumu düşünüyorum. yanlış anlamayın bu tamamen benim kendi görüşüm. konumuza gelirsek bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. sizce olmaması anormal mi? olması gerekir miydi? bende mi bir hata var, yanlış yaptığım bir şey mi var? Konu ile alakalı sormak istediğiniz soruları da sorabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
Kız olan ortamlara dalarsan illaki 1-2 tane bulursun.

Sevgili edinmenin tiple alakası olsaydı hiç sevgili yapamazdım herhalde ben. Üstelik boyumda kısa yani. Çok takma kafaya. İlla ki buluyorsun birilerini eğer her zamanını odanda geçirmiyorsan. 21 yaşına kadar sevgili yapmamak amerikada olsak normal değil derdim de Türkiyede aşırı normal.

Bende 21 yaşındayım merak etme normal bir durum Türkiye şartlarında son derece olağan. Benim de bu zamana kadar hiç olmadı bu şu nedenlerden dolayı olabiliyor. Ben biraz fazla bilgisayarla ilgileniyorum sosyal birisi değilim arkadaşım pek yok (0). Yani moral bozmaya gerek yok bunlar olabilecek şeyler bir de işte psikiyatrik ilaçlar ülke gündemi derken böyle şeylere fırsat olmuyor. Nereye baksam hangi sosyal medya platformuna girsem veya televizyon izlesem illa geleceği etkileyecek şeyler görüyorum. Bu şartlar altında güzel mutlu huzurlu bir ilişkinin yürüyebileceğini ben şahsen düşünmüyorum. Bu ekonomide çocuk yapmak en hafif tabirle akılsızlık olur. Şu anki devirde maalesef elbise değiştirir gibi millet sevgili değiştiriyor her şeye rağmen karakterimizi bozmamalıyız diye düşünüyorum. Çoğu böyledir ama eminim vardır iyileri de. Benim pek inancım kalmadı ama. Çok bozuldu herkes A'dan Z'ye çivisi çıktı eskiden Avrupa'ya ahlak namus kavramı yok derdik artık bizde de olmayacak gibi 3-5 sene sonra tamamen kalkacak. Çok da takmamak lazım ya sarı siyah siteye gir işini gör çık.

Son düzenleme:
Güzellik büyük ölçüde nesneldir. Göreceli yönü ise yalnızca güzeller arasından seçim yapmaktan ibarettir.
Bir kızın güzelliğinden etkilenebilirsiniz normal olarak. Ama bu normal olmazdı. Açıkçası şu anki şartlar içerisinde normal olurdu ama normal şartlar içerisinde normal olmazdı. Kadın o güzelliği elde etmedi, çabalayarak sahip olmadı, sadece şans eseri avantajlı doğdu. Sizde Brad pitt gibi doğabilirdiniz ve eğer öyle olsaydı gerçekten şanslı olurdunuz.
Şöyle düşünebilirsiniz; hayat denen oyunda insanlar var (bunlar karakterler) ve siz oyuncular rasgele olarak bu insanların içine atılıyorsunuz. Seçim hakkınız olmuyor, sadece şansınıza ne çıkarsa o insan oluyorsunuz ve hepsi birbirinden farklı. İlginç özellikli.
Kısaca güzellikten etkilenmek önemli değil. Güzellik geçici ve şans eseri oluşan bir şey. Elde etmediler veya sahip olmadık. Sadece genetik açıdan avantajlı doğdu bu insanlar.

Hocam hepsini okumadım ama tipin varsa bence rahat/cinsellik yaşayan tatlı kızlara yelken açmalısın, bu senin karekterini değiştirme ileride istediğin gibi kızı elde etmende inanılmaz bir avantaj sağlayacaktır.

Öncelikle merhaba. açtığım konu ilişkilerle alakalı. bu konularda biliyorum ki fiziksel özellikler ön planda olmamalı ama ben bana bu konu hakkında fikrini belirtecek arkadaşların bunları da bilmesini kendimce doğru buldum. 21 yaşımdayım, 1.84 boyundayım, mühendislik okuyorum, sporla çok olmasa da ilgileniyorum. kendimce ortalamanın bir tık üstü bir tipe sahip olduğumu düşünüyorum. yanlış anlamayın bu tamamen benim kendi görüşüm. konumuza gelirsek bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. sizce olmaması anormal mi? olması gerekir miydi? bende mi bir hata var, yanlış yaptığım bir şey mi var? Konu ile alakalı sormak istediğiniz soruları da sorabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
Sevgili yerine işine odaklanmanı öneririm, daha çok gençsin. Boyun çok iyi.