Osmanefe58

Başarılı
Yer
Bursa
17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, meslek lisesinde son senem ve sınıfta hiç kız olmadı ve kız ortamım da yok. Evden işe işten eve. Benim gibi olanlar var mı? Instagram'dan yazıyorum, takip isteğimi kabul ediyorlar ama mesajıma görüldü atıyorlar.

Gayet olabilir. Üniversite düşünüyorsan orada yaparsın bir arkadaş ortamı. Beğendiğin ve seni beğenen birileri varsa arkadaşta olursun. Kafaya takıyorsan takma yani.

Sevgilinin olmaması anormal değil ancak o yaşa kadar kız arkadaşının olmaması anormal sayılabilir. Kız arkadaşlar edinerek üzerindeki çekingenliği atabilir, kızların doğasını ve onlarla nasıl iletişim kurabileceğini öğrenebilirsin.

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, meslek lisesinde son senem ve sınıfta hiç kız olmadı ve kız ortamım da yok. Evden işe işten eve. Benim gibi olanlar var mı? Instagram'dan yazıyorum, takip isteğimi kabul ediyorlar ama mesajıma görüldü atıyorlar.
Bırak bunları bir çıkar birisi evlenirsin direk. Çok sevgilin olması saçma.

Sevgilinin olmaması anormal değil ancak o yaşa kadar kız arkadaşının olmaması anormal sayılabilir. Kız arkadaşlar edinerek üzerindeki çekingenliği atabilir, kızların doğasını ve onlarla nasıl iletişim kurabileceğini öğrenebilirsin.

Mesela Instagram'dan bilerek fake hesap açtım ve kızların ne yaşadığını anladım çoğu erkek direk mesaj attı bizim ülke bu durumda iken kız arkadaş yapamazsın kızların suçu yok yani talep fazla.

Mesela Instagram'dan bilerek fake hesap açtım ve kızların ne yaşadığını anladım çoğu erkek direk mesaj attı bizim ülke bu durumda iken kız arkadaş yapamazsın kızların suçu yok yani talep fazla.

Bir de siz meslektesiniz hocam ben de aynı durum içerisindeyim yani takmaya gerek yok arkadaşın da dediği gibi;

Bırak bunları bir çıkar birisi evlenirsin direk. Çok sevgilin olması saçma.

Sevgili sanıldığı kadar matah bir şey değil. İyisi olması önemli ve tecrübelerime göre ille de olsun dersen iyisini olmuyor.
Benim ilk sevgilim 18 yaşımda oldu ve olmasa daha iyidi dedim emin ol.