Selam sana güzelce açıklayacağım. Yani şuanda yapabileceğin ilişki büyük ihtimalle ciddi olmayacak ergen ilişkilerinden biri olacak bu da ilerde ayrıldığında vesaire seni etkileyecek ama bence şansını dene bu benim dediğim bir tahmin. Ben de senin gibiyim ortaokulda her tarafımız kızdı felan iyi de anlaşıyordum fakat mesleğe geçince hem ortamım kötüleşti hem de ulan okulda sadece erkek var yani yapamaman eğer dışarda gepgeniş bir çevren yok ise bence yapamaman normal. Zaten mesleğe giden adamın en fazla ortamı ne olur çoğunlukla sigara alkol içilen ortam. Ortaokulda ama sıkıntı yoktu gayet güzel kız arkadaşlarım da vardı konuşuyordum. O zamanla ama o gözle bakmıyorsun işte arkadaş gözüyle bakıyordum. Ben şahsen ilerde artık önüme biri çıkarsa felan öyle kafam uyuşursa bu işler olur diye düşünüyorum. İnsta işleri sakat gibi biraz ilişkisi yürüyen görmedim. Eninde sonunda tanımadığın biriyle konuşuyorsun üstüne bir de başka şehirdeyse felan bence sıkıntı. Eğer üniversite vesaire düşünüyorsan orada külüplere gir veya sınıfında ki kızlarla arkadaş olmaya çalış. Millet şuanda zaten geç yaşında evleniyor kimse seni bu zamanda sevgili olmaz diye eleştirmez.
Kendimi güzelce açıkladığımı düşünüyorum iyi günler.