Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 23
Koleksiyon güzelmiş. Bu kulaklık Mağazalarda varsa kullanmak isterim.@Simon aktif olarak Buds FE R50i ve Soundcore Life Note 3I müzik kulaklığım var. Barracuda X onlara müzik konusunda ciddi fark atıyor. Oyun konusunda da bayağı iyi hocam.
Muhtemelen bozuk ünite denk gelmiş. Öyle bir şey olursa iade edersiniz. Kronik değil ama ondan eminim. Teknoloji şans işi.HyperX Cloud 3 için ses kalitesi kötü demişler, sesi az geliyor diyen var. Ciddi sorun olur mu bu?
HyperX Cloud 3 için ses kalitesi kötü demişler, sesi az geliyor diyen var. Ciddi sorun olur mu bu?
Wireless modeli evet öyle hocam. Fakat Cloud 3 yeterli olur bence. Mağazada Cloud 3'ün müzik performansını test ettiğimde cidden çok kötüydü.
sherkl
Başarılı
Çok fark atıyor ama Barracuda X'in malzeme kalitesi çok kötü. Bundan bahsetmeyi unutmuştum. Mesela kulaklıklar 90 derecede dönebiliyor bu sayede boynunuza rahatça alabiliyorsunuz. Eğer yanlış tarafa döndürürken çok hafif güç uygularsanız çıt diye gidebiliyor. Yaşadığım için söylemek istedim.@Simon aktif olarak Buds FE R50i ve Soundcore Life Note 3I müzik kulaklığım var. Barracuda X onlara müzik konusunda ciddi fark atıyor. Oyun konusunda da bayağı iyi hocam.
Wireless modeli için geçerli hocam, zaten o sorunu yaşayan arkadaşlar da FxSound programıyla ses arttırarak sorunu çözüyorlar. Bir sıkıntı çıkarmaz.HyperX Cloud 3 için ses kalitesi kötü demişler, sesi az geliyor diyen var. Ciddi sorun olur mu bu?
Çok fark atıyor ama Barracuda X'in malzeme kalitesi çok kötü. Bundan bahsetmeyi unutmuştum. Mesela kulaklıklar 90 derecede dönebiliyor bu sayede boynunuza rahatça alabiliyorsunuz. Eğer yanlış tarafa döndürürken çok hafif güç uygularsanız çıt diye gidebiliyor. Yaşadığım için söylemek istedim.
Çok kötü değil bence hocam. Bende BlackShark v2X vardı ondan daha sağlam ve kaliteli hissettiriyor. Ama Cloud 3'ün malzeme kalitesi tabii ki daha iyi.
HyperX Cloud III DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı SiyahFiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud III DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Benim almayı düşündüğüm ürün budur.
![]()
HyperX Cloud III DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı SiyahFiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud III DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim almayı düşündüğüm ürün budur.
Satıcı güvenilir mi? Puanı yüksekmiş bayağı. Küçük bir fark ile N11'in kendisinden alabilirsiniz hocam.
HyperX Cloud III 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HyperX Cloud III 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
- Makaleler
- 23
Yorumdakiler kulaklığı iade etmiş sanırım ses düşüklüğünden. Sorun olursa siz de öyle yaparsınız fakat. 10 da 1 ihtimalle başınıza gelebilecek bir olay. 2-3 tane olumsuz yorum gördüm. Başka da görmedim.@Simon, teknoloji dediğiniz gibi şans işi. En baba markada bile sorun yaşanabilir, onun garantisini kimse veremez ve okuduğum kadarıyla da kronik sorunu yok. Sadece böyle yazan olunca merak ettim, sizlere bir sormak istedim. Almışken de iyi ürün almak isterim. Onun için sormak istedim.
sherkl
Başarılı
Hocam kulaklık bana o kötülüğü yaptığı için çok kötü dedim. Sağlam kullanırsanız bir sıkıntı olmaz elbet.Çok kötü değil bence hocam. Bende BlackShark v2X vardı ondan daha sağlam ve kaliteli hissettiriyor. Ama Cloud 3'ün malzeme kalitesi tabii ki daha iyi.
İlk defa alışveriş yapıyorsanız 100 TL indirimle beraber 3.199 TL'ye getirebilirsiniz. Ben de 2 gün önce 2.849 TL'ye sipariş etmiştim.Satıcı güvenilir mi? Puanı yüksekmiş bayağı. Küçük bir fark ile N11'in kendisinden alabilirsiniz hocam.
![]()
HyperX Cloud III 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HyperX Cloud III 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satıcı güvenilir mi? Puanı yüksekmiş bayağı. Küçük bir fark ile N11'in kendisinden alabilirsiniz hocam.
![]()
HyperX Cloud III 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com