Bütçe
3000

2230

Uzman
Makaleler
21
Bütçem 3000 TL değecekse bir tık daha yükseltebilirim bütçeyi. Uzun süre idare edecek kaliteli ve F/P bir yazıcı arıyorum. Evde kullanacağım ödev, test gibi şeyler çıkartacağım.

Kartuşlu alma tanklı al. senelerce kullanırsın. siyah beyazda 10 bin yaprak sunuyor galiba. bitiremezsin.

Ben yazıcıdan falan fazla anlamıyorum. Siyah beyaz dışında renkli baskı yapıyor mu?

Yapıyor rahatlıkla işini görecektir fakat yazıcı biraz yavaş çıkartıyor hocam jet gibi çıkartsın istiyorsan bütçe çıkman lazım. Bu öğrenci işini görür.

Mürekkebi falan ne kadar gidiyor ne kadar sürede yenilemeliyim? Ve kullanımı nasıl bakımı falan var mı? Hiç yazıcı kullanmadım bilgim yok.

A4 renkli belge yazdırma6Siyah: 6.000 sayfa (Ekonomik modda 7.600 sayfa)7Renkli: 7.700 sayfa (Ekonomik modda 8.100 sayfa)8* Tahmini sarf malzemesi kapasitesi

Bayağı bir işini görecektir bir defa doldurucaksın zaten içinden mürekkepleri çıkıyor yanında tank var oraya dolduruyorsun belki ömür boyu kullanacaksın.

Yazıcıda Canon'dan şaşmayın bende Pixma G3415 var. Siyah beyazı jet gibi çıkartıyor. 1.5 yıllık oldu sadece açarken mürekkep doldurdum. Doldururken sorun olduğu için döktüm(benim salaklığım) yani 3/4 kutu mürekkep ile bile 1.5 yıl gitti ve hala içinde 1 parmak kalınlığında renkli iki üç parmak kalınlığında siyah mürekkep var. Teknik servis konusunda İzmir'deki çok başarılı, yazıcı içine Samsung OTG aparatı kaçmıştı bedava çıkarttılar.

Kartuşlu alma tanklı al. Senelerce kullanırsın. Siyah beyazda 10 bin yaprak sunuyor galiba. Bitiremezsin.

Bu ürün nasıl sizce?

Tanklının hep döküldüğünü vb. duymuştum ve baskıda mürekkep kağıda akıyor diye duydum doğru mudur?

Bu ürün nasıl sizce?

Tanklının hep döküldüğünü vb. duymuştum ve baskıda mürekkep kağıda akıyor diye duydum doğru mudur?
Kartuşlu alma hocam tanklı al.
Tankı dolduruyorsun tank içindeki kartuşa çekiyor kendisi.