Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
Beyazıt 5
Üstün
Ben kendim Pantum P2500W kullanıyorum gayet memnunum sorunuz varsa cevaplayabilirim.
mencolarado
Başarılı
Kartuşlu alma tanklı al. senelerce kullanırsın. siyah beyazda 10 bin yaprak sunuyor galiba. bitiremezsin.
www.n11.com
Canon Pixma G1430 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı + Siyah Mürekkep Fiyatları ve Özellikleri
Canon Pixma G1430 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı + Siyah Mürekkep en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben yazıcıdan falan fazla anlamıyorum. Siyah beyaz dışında renkli baskı yapıyor mu?Kartuşlu alma tanklı al. senelerce kullanırsın. siyah beyazda 10 bin yaprak sunuyor galiba. bitiremezsin.
![]()
Canon Pixma G1430 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı + Siyah Mürekkep Fiyatları ve Özellikleri
Canon Pixma G1430 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı + Siyah Mürekkep en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
mencolarado
Başarılı
Yapıyor rahatlıkla işini görecektir fakat yazıcı biraz yavaş çıkartıyor hocam jet gibi çıkartsın istiyorsan bütçe çıkman lazım. bu öğrenci işini görür.Ben yazıcıdan falan fazla anlamıyorum. Siyah beyaz dışında renkli baskı yapıyor mu?
Yapıyor rahatlıkla işini görecektir fakat yazıcı biraz yavaş çıkartıyor hocam jet gibi çıkartsın istiyorsan bütçe çıkman lazım. Bu öğrenci işini görür.
Mürekkebi falan ne kadar gidiyor ne kadar sürede yenilemeliyim? Ve kullanımı nasıl bakımı falan var mı? Hiç yazıcı kullanmadım bilgim yok.
mencolarado
Başarılı
A4 renkli belge yazdırma6Siyah: 6.000 sayfa (Ekonomik modda 7.600 sayfa)7Renkli: 7.700 sayfa (Ekonomik modda 8.100 sayfa)8* Tahmini sarf malzemesi kapasitesi
Bayağı bir işini görecektir bir defa doldurucaksın zaten içinden mürekkepleri çıkıyor yanında tank var oraya dolduruyorsun belki ömür boyu kullanacaksın.
Bayağı bir işini görecektir bir defa doldurucaksın zaten içinden mürekkepleri çıkıyor yanında tank var oraya dolduruyorsun belki ömür boyu kullanacaksın.
35gvm78 11
Üstün
Yazıcıda Canon'dan şaşmayın bende Pixma G3415 var. Siyah beyazı jet gibi çıkartıyor. 1.5 yıllık oldu sadece açarken mürekkep doldurdum. Doldururken sorun olduğu için döktüm(benim salaklığım) yani 3/4 kutu mürekkep ile bile 1.5 yıl gitti ve hala içinde 1 parmak kalınlığında renkli iki üç parmak kalınlığında siyah mürekkep var. Teknik servis konusunda İzmir'deki çok başarılı, yazıcı içine Samsung OTG aparatı kaçmıştı bedava çıkarttılar.
Kartuşlu alma tanklı al. Senelerce kullanırsın. Siyah beyazda 10 bin yaprak sunuyor galiba. Bitiremezsin.
![]()
Canon Pixma G1430 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı + Siyah Mürekkep en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Canon Pixma E3440 Dolabilen Kartuş Sistemli Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri
Canon Pixma E3440 Dolabilen Kartuş Sistemli Yazıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Tanklının hep döküldüğünü vb. duymuştum ve baskıda mürekkep kağıda akıyor diye duydum doğru mudur?
mencolarado
Başarılı
Kartuşlu alma hocam tanklı al.Bu ürün nasıl sizce?Canon Pixma E3440 Dolabilen Kartuş Sistemli Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri
Canon Pixma E3440 Dolabilen Kartuş Sistemli Yazıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Tanklının hep döküldüğünü vb. duymuştum ve baskıda mürekkep kağıda akıyor diye duydum doğru mudur?
Tankı dolduruyorsun tank içindeki kartuşa çekiyor kendisi.