Makaleler
1
Cidden bunaldım arkadaşımın bu kasa işinden :D. Şimdiki kasayı 20.000 TL'ye satıp üstüne ailesi 15.000 koyacağını söyledi. Bende böyle bir kasa topladım kabataslak. Sizce nasıl? Neleri değiştirirdiniz? CS2 ve Valorant'tan başka oyun oynamıyor ama güncel ve iyi bir kasa istiyor FPS/TPS oyunlarınada başlayacak.

CS ve Valorant oynuyor demişsiniz. Bence RAM'i 16 yapıp o bütçeyi ekran kartına ekleyebilirsiniz.

Ağır oyunlarada başlayacak hocam.
Ram ileride yükseltmesi çok daha kolay bir bileşen. 16GB ram ortalama çoğu oyunda iş görüyor ileride bir 16 daha alıp 32 yapabilir. Ekran kartı kolay değişen bir bileşen değil o yüzden bütçeyi ekran kartına verebilirsiniz.

RAM ileride yükseltmesi çok daha kolay bir bileşen. 16 GB RAM ortalama çoğu oyunda iş görüyor ileride bir 16 daha alıp 32 yapabilir. Ekran kartı kolay değişen bir bileşen değil o yüzden bütçeyi ekran kartına verebilirsiniz.

Bir yandan da erkenden almak mantıklı hocam. Zamlanıyor çünkü RAM'ler. 3000tl olmuş bile dün 2700 civarıydı.

Cidden bunaldım arkadaşımın bu kasa işinden :D. Şimdiki kasayı 20.000 TL'ye satıp üstüne ailesi 15.000 koyacağını söyledi. Bende böyle bir kasa topladım kabataslak. Sizce nasıl? Neleri değiştirirdiniz? CS2 ve Valorant'tan başka oyun oynamıyor ama güncel ve iyi bir kasa istiyor FPS/TPS oyunlarınada başlayacak.

Assassin King 120 SE yerine, Assassin Spirit 120 Plus V2 olabilir.

Patriot'un bir albenisi kalmadı.
Hem A-Die hem daha ucuz. 😀

O SSD yerine: https://share.google/taVBHhdYO73DiIAOd

Kasa kişisel zevklere bağlı bir parça fakat içindeki PSU hakkında çok bir bilgim yok. Orta kalite, bomba değil onu biliyorum.
Kullanılabilirliği var yani.

@23783