VDD 1.85 normalde, Zen hatali gostermis. 1.55 VDDQ deneyecegim. RCDWR 8 denemeli miyim, etkisi olur mu?Kaç istiyormuş yani, minimum 1.86 mı? 1.55 VDDQ hata var mı? Öyle bak bir de.
VDD 1.85 normalde, Zen hatali gostermis. 1.55 VDDQ deneyecegim. RCDWR 8 denemeli miyim, etkisi olur mu?Kaç istiyormuş yani, minimum 1.86 mı? 1.55 VDDQ hata var mı? Öyle bak bir de.
VDD 1.85 normalde, Zen hatali gostermis. 1.55 VDDQ deneyecegim. RCDWR 8 denemeli miyim, etkisi olur mu?
Ekstra RAM'ler yapilan her ayarlamalarimizda RGB acikti. Kapatamiyorum da, OpenRGB gormuyor zaten. Kendi software'ini da indirmek istemedim.VDD 1.85 normalde, Zen hatali gostermis. 1.55 VDDQ deneyecegim. RCDWR 8 denemeli miyim, etkisi olur mu?
Guncel zen ile hata vermedi, sicaklik kaynakli diye dusunuyorum iste. Sensor bakmamistim o zaman.Geçen hata verdiğini söylemiştin. Bu sefer vermedi mi yani? Tam senaryoyu hatırlamıyorum. WR 8 etkilemez diye düşünüyorum ama bilemeyiz.
Ekstra RAM'ler yapilan her ayarlamalarimizda RGB acikti. Kapatamiyorum da, OpenRGB gormuyor zaten. Kendi software'ini da indirmek istemedim.
Guncel zen ile hata vermedi, sicaklik kaynakli diye dusunuyorum iste. Sensor bakmamistim o zaman.
RCDWR 8, 1.55 VDDQ halinde acti. Bu sekil RTP mi alayim yoksa dediklerini mi denemeliyim?
RCDWR 8, 1.55 VDDQ halinde acti. Bu sekil RTP mi alayim yoksa dediklerini mi denemeliyim?
O zaman 8'i 12 alayim yine kafa karistirmasin.1.25, 1.15 açıyorsa öyle kullan. 1.3, 1.2 istemeyebilir.
Boot etti dedigin halde. RTP alayim 20-30 dakika.24/12 kalsın, WR 8 işe yaramaz sende ama VSOC ve VDDP kıs biraz.
1.25 SOC, 1.15 VDDP, 1.55 VDDQ haliyle hata verdi 25. saniyede. Tek tek deneyecegim.
Boot etti dedigin halde. RTP alayim 20-30 dakika.
1.25 SOC, 1.15 VDDP, 1.55 VDDQ haliyle hata verdi 25. saniyede. Tek tek deneyecegim.