ZenTimings'te mi?

Yani dediğiniz değerleri yaptım. Hepsi olmuş mu diye ekran görüntüsü alıp attım. Değerleri bir önceki ekran görüntüsü ile karşılaştırayım dediğimde bazı değerleri yazdığım halde değişmediğini gördüm.

Özellikle sol tarafta ki değerler aynı kalmış.

Ve Nitro bölümüne baktım. Sırasıyla 1-2-1 olacak şekilde ayarlamıştım. O bölüm yaptığımız şekilde duruyor.

Yani dediğiniz değerleri yaptım. Hepsi olmuş mu diye ekran görüntüsü alıp attım. Değerleri bir önceki ekran görüntüsü ile karşılaştırayım dediğimde bazı değerleri yazdığım halde değişmediğini gördüm.

Özellikle sol tarafta ki değerler aynı kalmış.
1758894591789.webp

Şöyle bir bak istersen. Micron hangi zamanları kabul ediyor bilmiyorum, Hynix olması lazım bu tarz işler için. Nitro kısmı 1-2-1 uygulamış mı? @Dagster3532

Şimdi sizin dediğiniz tablonun Samsung bölümünü bir yapayım tekrar SS ile geliyorum.

Veya vazgeçtim sizin attığınız tabloya bakayım en iyisi.
1758894696176.webp

1.4v ile CL32 dene bunlara ek olarak.

Bu programdan Nitro kısmını da SS at üstteki dediğim options kısmından.

Şimdi sizin dediğiniz tablonun Samsung bölümünü bir yapayım tekrar SS ile geliyorum.

Veya vazgeçtim sizin attığınız tabloya bakayım en iyisi.

Evet hocam Nitro bölümünde sorun yok.
tRFC1 768 dene bir de. Test için dediğim 2 programı kullan. Testmem5 AWE hatası verir, reslemen lazım PC'yi. 1usmus profil kullan.

Tamamdır son eklediğiniz dahil hepsini kaydettim şimdi açılmasını bekliyorum.

Sistem açıldı dediğiniz programları deneyeceğim. Ne kadar test etmem gerekir?
1.5 saat 1usmus bir bak. HWiNFO sensör açıkken yanda RAM+CPU sensörlerini at bakalım, ZT SS'inde Nitro kısmı görünecek şekilde SS atman daha iyi.

1.5 saat 1usmus bir bak. HWiNFO sensör açıkken yanda RAM+CPU sensörlerini at bakalım, ZT SS'inde Nitro kısmı görünecek şekilde SS atman daha iyi.

O dediğiniz programda Nitro bölümünü bulamadım hocam. Onun dışında yine birkaç değer değişmemiş gibi duruyor. BIOS'a girince o değerler değişmiş duruyordu.

O dediğiniz programda Nitro bölümünü bulamadım hocam. Onun dışında yine birkaç değer değişmemiş gibi duruyor. BIOS'a girince o değerler değişmiş duruyordu.
Hangisi değişmemiş? Nitro kısmı ZenTimis tools kısmında. Direkt Nitro yazmıyor, açılan pencerenin hepsini at alta doğru genişlet, orada görünüyor timinglerle beraber.