Norm.webp

Evet, normal koşullarda bu ikisinin 1 ya da 50 değerinde stabil olması imkansız. H16M bile 90 ns-55 ns'de anca stabil edebilmiştim RELAXED iken. Onlar da 288 ve 176 değerlerine tekabül ediyordu. Yani senin anlayacağın anakart limiti 50 olduğu için 1 yapamıyorsun onları. Yine de bellek kontrolcü sadece tRFC1 değerini okuyor sende şu anda. Çünkü NORM'dasın halen. RELAXED olayını düzelttiler, onu stabil edip sonrasında entegre ederler. Öyle bir durumda 50-50 girdiğin vakit hiç boot etmez. Mantık bu şekilde. @elninolaz

tRFC2 ve SB değerlerinde en iyisi H16M, sonrasında H16A, en kötüsü ise H24M. tRFC1 değerinde ise en iyisi H16A, sonrasında H16M, yine en kötüsü H24M.

Eki Görüntüle 216470

@elninolaz Adamlar kumandaya Clear CMOS tuşu koymuş. Bizim sonraki anakart bu. @Bandırmalı1965 ve @LH44 ile LN2 macerası yakında.

@Enes Bölükbaşı da gitmiş B650M-P almış. İnsan bir anakart konusu açar.

@SunseTTime Bu kart da Frame Pacing çözmez mi? Denemediğimiz bir bu kaldı herhalde.
@Ayhan Dönmez hocam öncelikle wp den bana ulaşın artık. İşlemci soğutucu bugün geliyo sadece işlemci ve kasa kaldı.
Anakart olarak Nebi bey pro 659m-p yi önerdiği için aldım. Tornavida sürttürcez artık. Tornavida sürttürme konusunda sizin tecrübelerinizden faydalanacağım. Tabi wp bakarsanız.