İsteyen istediği algıyı yapsın. Kafası çalışan adam gider araştırmasını yapar, bütçesi dahilinde bir seçim yapar ve keyfine bakar. Ben RX 580'de bile sorun yaşamamış birisiyim. Güncel seriler çok daha stabil.

3 sene RX 6000 serisi kart kullandıktan sonra daha yeni NVIDIA'ya döndüm ve "oh be dünya var mış" dedirten bir durum yaşamadım.

Bu konunun tadı kaçtı artık. Bütçesi yeten adam zaten NVIDIA alıyor. AMD alana da neden aldın denemez sonuçta F/P ürünler çıkarıyorlar. Sadece nedir yazılımsal sorunlar AMD tarafında daha sık görülebiliyor. En basit örneği stuttering sorunu. Aksini iddia eden AMD kullanıcısı da yok zaten. O yüzden bütçenize hangisi uygunsa onu alın geçin.
Intel gibi karizmasını batıracak. O kadar sorunluysa oyun konsollarında niye AMD seçtiler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş algı kasıyorsun asıl sorunlu dertli dumpvidia. Intel gibi karizmasını batıracak.

Ben savunduğum şeyin altını doldurabilecek bilgi ve deneyime sahibim. Çatır çatır her iki kartta yaşadığım sorunları dile getirebilecek cesaretim de var. Açtığım konuları incele, ben mi algı kasıyorum yoksa sen mi anlayalım bakalım. Ne yaşadın da 'dumpvidia' diyorsun. AMD seven adamla, AMD fanı arasındaki farkı çok güzel göstermiş oldun. Ciddiye bile alamam bu üsluptaki birini.

Daha bugün yeni sürümde oyunlarda Alt+Tab yaparken veya 2. ekrana geçerken iki ekranda da pırpır yapmaya başladı. Şimdiye kadar neredeyse hiç sorun yaşamazken bu sorun gözüme batıyor.

Intel gibi karizmasını batıracak. O kadar sorunluysa oyun konsollarında niye AMD seçtiler?

Konsollara çıkan donanımlarda yazılıma ekstra özen gösteriliyor ve donanım sabit olduğundan hata oranı daha az veya yok denebilir.

Beğenmediğiniz durum nedir? Sanki yalan bilgi veriyoruz!

Yillarca AMD ekran karti kullandim. Aralarinda %25'i asan fark olmadikca Nvidia ekran kartindan sasmayin diyorum. Bu sadece oyun bilgisayari icin tabii. Is icin kullanacaksaniz AMD'yi bedava verselerde kullanmayin.

Edit : Sizin begenmemeniz gercekleri degistirmiyor. Steam Agu' 2025 istatistikleri ortada. AMD iyi olsa insanlar satin alirdi. Herkes ahmak bir siz akillisiniz. Kimse parasini neye verdigini bilmiyor zaten.

Dosya Ekleri

• Steam Agu 2025.webp
    Steam Agu 2025.webp
    490 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Yillarca AMD ekran karti kullandim. Aralarinda %25'i asan fark olmadikca NVIDIA ekran kartindan sasmayin diyorum. Bu sadece oyun bilgisayari icin tabii. Is icin kullanacaksaniz AMD'yi bedava verselerde kullanmayin.

Edit: Sizin begenmemeniz gercekleri degistirmiyor. Steam Agu' 2025 istatistikleri ortada. AMD iyi olsa insanlar satin alirdi. Herkes ahmak bir siz akillisiniz. Kimse parasini neye verdigini bilmiyor zaten.

O Zaman siz o yoldan devam edin. Sende çok akıllısın aferin. Öyle bir söylüyorsun AMD hayatında kelimesini geçirme gibi diyorsun ekran kartında. NVIDIA'ya kötü demiyorum zaten 1 numara insanlar kullansın kullanmasın Ama AMD ekran kartınında farklı yönü var is için NVIDIA iyi zaten ama edit kelimesinden sonraki ettiğin kelimeyi yakıştıramadım. O zaman popüler yoldan gidebilirsin laf etmiyorum ztn

Yillarca AMD ekran karti kullandim. Aralarinda %25'i asan fark olmadikca NVIDIA ekran kartindan sasmayin diyorum. Bu sadece oyun bilgisayari icin tabii. Is icin kullanacaksaniz AMD'yi bedava verselerde kullanmayin.

Edit: Sizin begenmemeniz gercekleri degistirmiyor. Steam agu' 2025 istatistikleri ortada. AMD iyi olsa insanlar satin alirdi. Herkes ahmak bir siz akillisiniz. Kimse parasini neye verdigini bilmiyor zaten.

Steam kullanan çok anlıyorda.

Konuyu acarken "cozulemeyecek problem yok" diye acmissin. Var. AMD'nin problemleri cozulemiyor. Cozulse @Caner Uncu cozerdi. En son Nvidia ekran kartina gecti. Ilgili konuya bakablirsin.

Son düzenleme:
Konuyu acarken "cozulemeyecek problem yok" diye acmissin. Var. AMD'nin problemleri cozulemiyor. Cozulse @Caner Uncu cozerdi. En son NVIDIA ekran kartina gecti. Ilgili konuya bakablirsin.

Efendim... Konuyu acarken çözülemeyecek problem yok mu demişim vay vay vay AMD problemleri çözülemiyor mu yok anam çözülmüyor bazıları çözülür bazıları çözülemez o zaman NVIDIA kullansın zaten NVIDIA 1 numara kötü demiyorum Steam'de en çok kullanılan ekran kartı 'Steam Agu' 2025 istatistikleri' ortada yazmışsın bir üstündede AMD oyun performans iyi diyorsun bir tarafta kötülüyon ben gayet mennunum AMD böyledir memnun olan vardır yoktur o zaman riski göze alsın lafım yok orada Caner denilen NVIDIA ekran kartına geçmiş bizi ilgilendirmiyor ama iyi yapmış mı yapmış çünkü daha iyi. Bende NVIDIA kullandım zaten. Ama asla abartılmasını beğenmiyorum çözülenleride var

Konuyu acarken "cozulemeyecek problem yok" diye acmissin. Var. AMD'nin problemleri cozulemiyor. Cozulse @Caner Uncu cozerdi. En son NVIDIA ekran kartina gecti. Ilgili konuya bakablirsin.

O zaman alma NVIDIA kral beni ilgilendirmiyor NVIDIA'dan devam et.AMD Kullanılamaz kabul ediyon boykot gibi ...