shockedblackguy
Üstün
Playstation 5'te AMD işlemcisi olduğu için sanırım.
5060 için bence de yetersiz olur. 5060Ti için kesinlikle. 5060 1080p kartı olur yüksek ihtimal veya DLSS ile 2K kartı. 5060Ti ise bence 2K kartı olacak artık ve 8GB olmamalı.Intel çoğunluğu yine AMD'ye kaptırıp sonrakınde domine etmeye başlar bence AMD adamakıllı fiyat çekmezs.
RTX 5060 güçlü olacağı için 8 yetersiz gelecek deniyor, bence mantıklı yazılımdan çok donanımı arttırıyor gibi NVIDIA bu kez.
İntel çok kötü durumda şu an. Oyun odaklı herkes AMD işlemci almalı bence. B580 aldırdım arkadaşıma çok memnun ama insanlar pek güvenemiyor gibi.
DLAA cidden muhteşem bir şey bazı oyunlarda native DLAA açınca görüntü o kadar net oluyor ki Nvidia aldığıma şükrediyorum. Cyberpunk'ta da çok iyi çalışıyor örnek olarak. 150 FPS oynuyorum, FG'nin tek eksisi birazcık input lag yapıyor. COD:BO6'da mesela neredeyse 0 input lag vardı ve 120-130'dan 200-220'lere kadar çıkarıyordu.Bas vram ve kas gücünü yazılımı bilmem ne et, alsın kerizler. Benim çok başım ağrıdı alacak olana Allah kolaylık versin.
Görüntünün çamur olmasını geçtim akıcılığı bile artırmıyor sadece rakam olarak FPS yükseliyor. Dlaa fg harika çalışıyor. Akıcı olmayan oyunlar için de dikey eşitlemeyi aç tamam.
Son düzenleme: