Geraltın kılıcı
Üstün
Hiçbir işlem yapmadan %30 buldumAz once de %30 bulmustun, her seferinde farkli buluyorsun, nasil bir matematik bu?
Hiçbir işlem yapmadan %30 buldumAz once de %30 bulmustun, her seferinde farkli buluyorsun, nasil bir matematik bu?
NVIDIA'yi savunmak icin matematigi buken adam(!)
@3035 kendi sisteminde 3 farklı RX 6700/XT kartı denemişti ancak üçünde de stutter sorunu yaşadığını söylemişti. En son garantiden iade kararı çıkmış. Şimdi NVIDIA kullanıyor, sorun yokmuş. Acaba bu AMD kartlar bazı bileşenlerle uyumsuzluk yaşıyor olabilir mi?@Caner Uncu tabii alip taktiginda calismasi lazim kartin. Yok amuda kalkip 3 kere islik calip su icersen calisir falan kabul edilir sey degil. Baska sistemde duzgun calisirsa da bastan satarken buyuk harflerle yazman lazim "X islemcili sistemler onerilir" seklinde falan.
Pro sürümünü yüklediğimde de sorun düzelmemişti. Arkada bulunan efekt bozulması kısmını Pro driverı ile çektim. Şu anda kart olmadığı için tek video bu. Ancak her iki türlüde sorunum düzelmedi. Bu sebeple 4060 aldım. Bu arada sorunu Linux kurarak çözebiliyorsunuz.
Ek: Şahsen @Ehwenisher, @3035 ve @Caner Uncu ile beraber çoğu durumu araştırdık. Ancak bir sonuç alamadık. Ki bu önerilerden bir tanesi direkt BIOS ayarını değiştirmeydi. Ancak o bile sorunu düzeltmedi. Yani AMD'de belirli bir kumar var veya sürücüler herkese aynı şekilde optimize edilmiyor.
Anlatmaya çalıştığınızı şu anda anladım. 4, 8'in yarasıdır. Bu sebeple yarısı olmuş olur.Az once de %30 bulmustun, her seferinde farkli buluyorsun, nasil bir matematik bu?
Hocam gölge ve insan sayısı hariç hepsi Ultra+'ta. Bu arada sorun tüm kartlarda mevcut. Bu sorunu DLSS 3.7.20 sürümünü kurarak azalttım biraz. Ancak net çözüm RT açmak.Bu videodaki grafik ayarlarınız nedir? Witcher 3 indiriyorum aynı lokasyona gideceğim bakalım bende de olacak mı? 4070 Ti süper ile deneyeceğim AMD kartım olmadığı için.
NVIDIA'yı savunuyorum çünkü AMD'nin şu saçma kumar mantığından bıktım.
Hocam gölge ve insan sayısı hariç hepsi Ultra+'ta. Bu arada sorun tüm kartlarda mevcut. Bu sorunu DLSS 3.7.20 sürümünü kurarak azalttım biraz. Ancak net çözüm RT açmak.
Hocam gölge ve insan sayısı hariç hepsi Ultra+'ta. Bu arada sorun tüm kartlarda mevcut. Bu sorunu DLSS 3.7.20 sürümünü kurarak azalttım biraz. Ancak net çözüm RT açmak.
NVIDIA'yı savunuyorum çünkü AMD'nin şu saçma kumar mantığından bıktım.
Hocam DLSS sürümünü dosya ile güncelleyince çözdüm. Ray Reconstion diye bir şey vardı.Yeni nesil versiyon çıktığı sıralar oynamıştım buna benzer hatalar yaşadığımı hatırlıyorum. Spesifik olarak bir bölgede oluyorsa genelde oyundan kaynaklı oluyor. Black myth Wukong true ending boss yolunda merdiveni çıkarken her seferinde drop sorunu yaşıyorum mesela. DLSS genelde bugları azaltıyor. Bu videoda kenar yumuşatma TAA mı yoksa FSR mı kullandınız?
Konsollar standart tek tip üretildikleri için uzun süre optimizasyon süreci geçiriyorlar.Bir şey soracağım üstat konsolların içi AMD, konsollarda neden hiç sorun yaşayan yok?