Detaylar
Kim cevapladı?Tamam hocam hangi RAM markasını onerirsiniz bu anakart ve işlemci için.
Ben RAM'de sorun olduğunu zannetmiyorum, ya BIOS güncel değil ya da işlemci pinlerinde temas veya eğilme sorunu var, aşırı sıkmadan kaynaklı.
Pinlerde hiçbir sorun yok büyüteçle bayağı bir baktım temassızlım var mıdır orasını bilemiyorum işte.
Hayır direkt görüntü vermesi lazım, PSU'yu kapatıp işlemci soğutucusunu biraz gevşetip tekrar deneyin.
Zaten hata LED'i yanık kalmamalı.
Ayrıca Ryzen 1600 ile 2600 aynı BIOS'u kullanmıyor, eğer BIOS güncel değilse boşa uğraşırız.
Hocam bir de ben sunu belirtmeyi unutmusum ben bilgisayari fansiz acmistim islemci fani yoktu 20 30 saniye sonra kapadim hemen islemci falan yanmis olabilir mi ve bu anakarta zarar verir mi anakarta zarar vermiyorsa Ryzen 3 1200 alip bir de onunla deneyeceğim.
Yanmaz sistem kapatır kendini, bence de 1200 ile denemekte fayda var BIOS güncel değilse boşa kürek çekeriz.
Hocam bir de ya anakart ağrizaliysa nasıl anliyacağım en azindan bosa para vermemis olurum.
Şu an CPU ve DRAM LED yanık kalıyor, mantıklı sorun işlemcinin tanınmaması, 1200'ü satın almayın bir bilgisayarcıdan rica edin takıp deneyin, görüntü verirse BIOS güncelleyin.
Anakart arızasını anlamak için farklı anakart denemek gerekir, nokta atışı yapılamaz.
Anakart arızasını anlamak için farklı anakart denemek gerekir, nokta atışı yapılamaz.
Şu an CPU ve DRAM LED yanık kalıyor, mantıklı sorun işlemcinin tanınmaması, 1200'ü satın almayın bir bilgisayarcıdan rica edin takıp deneyin, görüntü verirse BIOS güncelleyin.
Anakary arızasını anlamak için farklı anakart denemek gerekir, nokta atışı yapılamaz.
Tamamdır hocam çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-