Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Risperdal beyine reset atıyormuş, uyuşturucudan farkı yokmuş, faydadan çok zararları var mış. Bülent diye bir youtuber vardı sanırım bu konuyla ilgili videolar çekiyordu ama vefat ettiğini duymuştum.
Risperdal antipsikotik grubuna ait bir ilaç ve dopamin reseptörlerini bloke ederek beyindeki dopamin faaliyetini dengeler.
Bu sayede psikotik halleri engeller.

Risperdal, Stilizan vb. ilaçlar psikotik depresyon, bipolar bozukluk gibi hastalıkların tedavisinde etkilidir.

YouTube vb. kaynaklardan saçma sapan bilgilere itimat etmek yerine doktoronuza güvenin.

Not: Doktor değilim.

Son olarak, düzenli terapi imkanınız olmadığını göz önünde bulundurarak söylemek istiyorum; benle Discord üzerinden konuşabilirsiniz.

Tabii ki profesyonel bir terapist değilim. Fakat temel bilişsel davranışçı terapi teknikleri ile belki bir nebze iyi hissetmenizde yardımcı olabilirim. Tabii ki bu iyilik halini garanti etmiyorum.

Merhaba. Aşırı stresliyim, terapi alacak param yok ne yapmalıyım? Düzenli olarak çok profesyonel terapiste gitmem gerekiyor hem de öyle böyle değil, Türkiye'nin en iyi en nadir terapistlerinden olmalı yani psikiyatri uzmanı. Otizm ve DEHB ve Anksiyete tanılıyım. İnsanlar beni sürekli linçliyor. Kafam farklı yapıda büyüdü çünkü. Nörolojik olarak farklı yaratıldım ve bunu ben seçmedim. Bir türlü mutlu olamıyorum. Sağlam 6-7 seneden beri mutlu olamıyorum. 2020 Senesinde uğradığım zorbalıklar sebebiyle de travma sonrası stres bozukluğu geçirdim ve bunu tek başıma aşamıyorum. Bazen ara ara ataklar krizler geçiriyorum. Bu geçirdiğim ataklar, psikoz gibi bir şey. Örneğin bazen geceleri arkamdan biri beni bıçakla öldürecekmiş gibi hislere kapılıyorum. Yatak odasında gördüğüm eşyalar canlanıyormuş gibi görüyorum bazen ve bana saldıracaklarmış gibi görüyorum. Beynim bazen, bazı eşyaları tehdit olarak görüyor gibi oluyor, bir takım sanrılar geçiriyorum. Bazen ciddi ciddi intihar isteğim oluyor ama bunu yapacak cesaretim yok çünkü anksiyetem var.

Beynimdeki bazı sinir ağlarının kablolama bağlantılarının ters bağlanması tarzında bir sorun ile büyüdüm. Kısaca otizm, dehb ve anksiyete ile büyüdüm diyerek kısaltabilirim.

Bazılarımız benim ajitasyon yaptığımı veya masal anlattığımı düşünecekse burayı hiç okumasın, ben burada direkt dürüstçe içimi döküyorum ve dertlerimi anlatıyorum. Ciddi ciddi, sizlerden tavsiye almak istiyorum.

İnsanlara hep mutluymuş gibi görünmeye çalıştım, rol yaptım ama artık yapmacık hissettiriyor. Kendim olmayı tercih ediyorum bu aralar.
Devlete git. İlaç yazsın.

Risperdal antipsikotik grubuna ait bir ilaç ve dopamin reseptörlerini bloke ederek beyindeki dopamin faaliyetini dengeler.

Risperdal, Stilizan vb. ilaçlar psikotik depresyon, bipolar bozukluk gibi hastalıkların yanında otizm gibi hastalıkların da tedavisinde etkilidir.

YouTube vb. kaynaklardan saçma sapan bilgilere itimat etmek yerine doktoronuza güvenin.

Son olarak, düzenli terapi imkanınız olmadığını göz önünde bulundurarak söylemek istiyorum; benle Discord üzerinden konuşabilirsiniz.

Tabii ki profesyonel bir terapist değilim. Fakat temel bilişsel davranışçı terapi teknikleri ile belki bir nebze iyi hissetmenizde yardımcı olabilirim. Tabii ki bu iyilik halini garanti etmiyorum.
Ancak hocam otizmin tedavisi yok. Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor. Otizm nörolojik bir şey. Ancak sonradan oluşan psikolojik rahatsızlıklarda bu ilaçların bazı kişilere faydası olabilir haklısınız.

Risperdal, Stilizan vb. ilaçlar psikotik depresyon, bipolar bozukluk gibi hastalıkların yanında otizm gibi hastalıkların da tedavisinde etkilidir.

Discord nedir? Bana gönderebilir misiniz? Sonra silersiniz başkaları suistimal etmesin, troller falan sizi rahatsız edebilir.

Risperdal beyine reset atıyormuş, uyuşturucudan farkı yokmuş, faydadan çok zararları var mış. Hormonel dengeyi bozuyormuş, memelerde büyüme yapıyormuş vs diyordu. Bülent diye bir youtuber vardı sanırım bu konuyla ilgili videolar çekiyordu ama vefat ettiğini duymuştum.

Hocam saçma sapan hurafelere kulak asmayın. Yaklaşık 10 yıldır antipsikotik, duygudurum düzenleyici ve sakinleştirici ilaçlar kullanıyorum, söylediğiniz yan etkilerin herhangi biriyle hiç karşılaşmadım.

Vereceğim tek tavsiye bir psikiyatriste danışmanız ve reçete ettiği ilaçları kullanmanız olacaktır.

Attığınız şahıs tam bir meczup zaten.

Ancak hocam otizmin tedavisi yok. Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor. Otizm nörolojik bir şey. Ancak sonradan oluşan psikolojik rahatsızlıklarda bu ilaçların bazı kişilere faydası olabilir haklısınız.
Düzenleme yaptım, aklım karıştı. İlgili ilaçlar şizofreni de etkili. Demek istediğim bu halüsinasyonlar gibi durumları indirger.

Discord: canerkosedag.medium

Düzenleme yaptım, aklım karıştı. İlgili ilaçlar şizofreni de etkili. Demek istediğim bu halüsinasyonlar gibi durumları indirger.
Şizofreni sonradan gelişmiş olabilir ve bundan sorumlu kişiler bir gün anonimlikleri bitirilip, bir gün bunlar ifşa edilirse ve internette yeni düzenlemeler yapılırsa, ve gerçekten de sizin dediğiniz gibi bende doğuştan otizm ve DEHB yetmemiş gibi birde sonradan bende şizofreni gibi ciddi bir rahatsızlığa sebep oldularsa ve ileride bu şizofreni sorunum ilerlerse, bunlardan tez zamanda manevi tazminat almayı umuyorum. Çok yüksek miktarlarda mı olur bilemem.

@439 Hayır şizofrensiniz demedim. Şizofreni gibi psikotik hallerin yani sizdeki bu sanrı gibi durumların engellenmesinde Risperdal gibi ilaçlar etkilidir. Yani demek istediğim devlete psikiyatriye gidip bir görünün.

Kendi kendini bu duruma sokuyorsun, her şeyini insanlarla paylaşmamalısın. Kendi hayatına bakıp yoluna devam edersen bir süre sonra her şey unutulacak ama ilgi için yapıyorsan orasını bilemem.

Kendi kendini bu duruma sokuyorsun, her şeyini insanlarla paylaşmamalısın. Kendi hayatına bakıp yoluna devam edersen bir süre sonra her şey unutulacak ama ilgi için yapıyorsan orasını bilemem.
İlgi gibi bir amacım yok ama hayatsız biriyim. Kimsem yok, yalnızım. Ailemle de anlaşamıyorum. İnterneti komple bırakmak istesem de bunu yapabilmem için gerçek hayatta kız arkadaşım falan olması lazım (en az).

Deniyorum ama çok zor hale geldi. Bazı aşırı batı yanlısı kişiler tarafından linçlendim. Çünkü 24 yaşındayım ama otizmden dolayı kafam çocuk kaldı ve hala çocuk gibi hissediyorum ve hala çocuksu tatlı görünen animelere ilgi duyduğum için, insanlar beni yanlış anlayıp benimle ya dalga geçiyor ya da linçliyor ya da her ikisi. Birçok problem yaşıyorum.

Belli etme sende. Her ne kadar saklamak zor olsa da sevdiğin bir şeyi belli etmeyince kurtarıyorsun. Dışarıda görseniz beni asker kaçağı diye ihbar edersiniz ancak tek başıma kaldı mı ve sanal ortamda öyle birisi değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.