Fiziksel bir sorununuz yoksa, sağlık muayenesi de olduktan sonra spor yapabilirsiniz. Başlar da sıkıcı olsa da gün geçtikçe hem siniriniz azalır hem fiziksel olarak daha sağlam olacağınız için ruhsal olarak da enerjik (hormonal değişiklik) hissedersiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?İlgi gibi bir amacım yok ama hayatsız biriyim. Kimsem yok, yalnızım. Ailemle de anlaşamıyorum. İnterneti komple bırakmak istesem de bunu yapabilmem için gerçek hayatta kız arkadaşım falan olması lazım (en az).
Yürüyüş yapabilirsin, koleksiyon yapabilirsin, hobi edinebilirsin, sinemaya gidebilirsin yani neyi seviyorsan onu yapabilirsin ama internette her şeyini paylaşmayı cidden bırakmalısın çünkü farkındaysan internette yaptığın her hareketi arşivleyen insanlar var.
Evet ama artık uluslararası yasalar çıkmalı ki bu insanlara dur denilmeli.Yürüyüş yapabilirsin, koleksiyon yapabilirsin, hobi edinebilirsin, sinemaya gidebilirsin yani neyi seviyorsan onu yapabilirsin ama internette her şeyini paylaşmayı cidden bırakmalısın çünkü farkındaysan internette yaptığın her hareketi arşivleyen insanlar var.
Evet ama artık uluslararası yasalar çıkmalı ki bu insanlara dur denilmeli.
Anonim kişileri yasalarla durduramazsın buna son verebilecek tek kişi sensin. Mesela senin ilgi alanın ses mühendisliğiydi bu konuda kendini geliştirip iyi yerlere gelebilirsin hayatını trollerle heba etme diğer troll saldırısına maruz kalmış insanların hayat hikayelerini dinle anlarsın.
@439 Eğer ki bir psikiyatrik sorununuz olduğunu düşünüyorsanız, bu sorunlarınız günlük hayatınızı anlattığınız gibi ciddi şekilde etkiliyorsa, burada verilecek herhangi bir tavsiye sizi iyileştirmeyecektir.
Devlet hastanesinde bile olsa bir psikiyatriste danışın ve reçete edilen ilaçları aksatmadan kullanın lütfen.
Devlet hastanesinde bile olsa bir psikiyatriste danışın ve reçete edilen ilaçları aksatmadan kullanın lütfen.
Anlıyorum.@439 Eğer ki bir psikiyatrik sorununuz olduğunu düşünüyorsanız, bu sorunlarınız günlük hayatınızı anlattığınız gibi ciddi şekilde etkiliyorsa, burada verilecek herhangi bir tavsiye sizi iyileştirmeyecektir.
Ancak troller benim ticari itibarımı ve sosyal itibarımı da zedelediler. Bi' ara bir stüdyoya iş için başvuru denedim Linkedin'de, ancak adımı soyadımı istedi çünkü vermek zorundaydım. Biraz araştırma yapınca engeli yedim. Freelance olarak anonim olarak bu işi evden yapmayı deneyeceğim artık. Zaten dışarıya tek başıma çıkamıyorum, bizim buradada yakında stüdyo yok. Anca sanal ortamda belki. Hayatımda hiç gelirim olmadı zaten.Anonim kişileri yasalarla durduramazsın buna son verebilecek tek kişi sensin. Mesela senin ilgi alanın ses mühendisliğiydi bu konuda kendini geliştirip iyi yerlere gelebilirsin hayatını trollerle heba etme diğer troll saldırısına maruz kalmış insanların hayat hikayelerini dinle anlarsın.
Troller, beni her zaman suçluyor şu şekilde; "O zaman malca davranmasaydın, o zaman internette dikkatli olsaydın da bilgilerini bize ifşa ettirmeseydin" tarzında. Ama sorun şu, bunu devam ettiren kimler? Kendileri. Bunu yapmamayı da seçebilirlerdi eğer düzgün insanlar olsalardı. Ne olursa olsun, yaptıkları şeylerin savunulacak hiçbir yanı yok. Bu kadar basit. Bu olaylar özel alanlarda, kapalı gruplarda tartışılacaktı ve kapatılıp unutulacaktı. Olması gereken buydu. Benim özel bilgilerimi herkese açık alanda yaymak ve nefret söylemini açık ortama yaymak, iftira atmak vs hepsi suça giriyor.
Ben nörolojik olarak ne olursam olayim veya onlar benim ne olduğumu düşünürlerse düşünsünler, yaptıkları şeyler işin cıvkını çıkartmaya giriyor ve onların yaptığı şeylerin savunulacak hiçbir yanı yok. Bunu devam ettirmeselerdi, şu anda internette kötü bir ünüm neredeyse hiç olmayacaktı.
Artık işin cıvkını o kadar çok çıkarttılar ki, odak konusunun benim geçmişimden ziyade, o troller olması lazım. Ama onlar bulunamıyorlar çünkü anonim. Bu trajedinin en geç 2019-2020 cıvarında sona ermesi gerekiyordu. İlerlettiren onlar.
Son düzenleme:
A
agg1401
Ziyaretçi
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.