Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Ben kendimi asosyal olarak nitelendiririm ya. Ben gün içinde bilgisayar oynuyorum, kitap okuyorum, test çözüyorum. Arkadaşlarımla da Discord veya Instagram'dan konuşuyorum, Reels'laşıyorum falan.
Son düzenleyen: Moderatör:
RockyHighway79
Üstün
Bungee Jumping yapıyorum genelde.
David Maritinez
Uzman
@Aeronight, Bence bende asosyalim, sabah kalkıp bir sürü arkadaşım ile konuşurum.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Siz ne yapiyorsaniz yuzde yuz aynisini. Mesela bugun ne yaptiniz? Asosyal bir insan olarak ben de bugun neler yaptigimi anlatayim ve kiyaslayalim.
BirForumcuKişi
Üstün
Asosyal maymun kalkmak ilk 5 dk hayatı sorgulamak. Maymun kahvaltı yapmak, maymun okula gitmek, maynun okulda sıkılmak, maymun hayata küfür etmek, maymun eve gelmek, maymun ders çlaışmak, maymun uymak, maymun döngüyü tekrarlamak.
Yusuf Kerem
Yetkin
Dış dünya ile iletişimi reddeder bir bilgisayarın başına oturup sabahtan akşama kadar sonu gelmeyen oyunlar oynar eline klavye ve mouse dışında arada yemek, peçete vb. şeyler çıkar uykusu gelirse uyur.
Winner
Üstün
Asosyal birisiyim. Sabahın köründen kütüphaneye gidip 18'e kadar ders çalışıp eve gidiyorum. Hocalar hariç kimseyle konuşmadım diyebilirim. Bu yıl arkadaş falan edinmeyeceğim zaten zor arkadaş ediniyorum. Ayrıca aşırı utangaç, çekingen ve sessiz birisiyim.Asosyal insanlar günlerini nasıl geçirir? Gün içinde neler yaparlar?
Son düzenleme:
Askerliğe gideceğim diye işten çıktım. Neredeyse her gün akşama kadar PC başındayım.
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-