Zaten AtlasOS kurarken seçeneklerden kaldırmıştım ama dediğim gibi Windows Update'yi duraklatmadığı için güncelleme oluyor otomatik ve Defender gene geliyor.
Ama reviOS ve Ghost Spectre de böyle bir sorum hiç yaşamadım.

Hocam bende de AtlasOS stabil ve iyi çalışmadı. Sanal makinede kurup tekrar deneyin isterseniz.

Atlas OS İso dosyalı olduğu zaman iyidi. Ben de kullanıyordum. Pek bir FPS artışı olmazdı. Şu an LTSC sürümleri üzerinde kendimizin yağacağı hızlandırmalar ile birlikte daha iyi olur.

Ltsc sürümü üzerine atlasOS kurmak daha iyi bir sonuç verebilir diyorsunuz doğru mu?
Hayır. LTSC Üzerinde CTT Tool gibi toollar aracılığı yapılan hızlandırma daha makbul olur dedim. Ayrıca LTSC de Atlas muhtemelen hata verir. Atlas zaten ne zaman o zımbırtıyı çıkardığı zaman düşüşler başladı. Revi de o zımbırtıyı kullandı bir süreliği sonra baktılar olmuyor. Onlar da eski iso sistemine döndüler.

Hayır. LTSC üzerinde ctt tool gibi toollar aracılığı yapılan hızlandırma daha makbul olur dedim. Ayrıca LTSC de atlas muhtemelen hata verir. Atlas zaten ne zaman o zımbırtıyı çıkardığı zaman düşüşler başladı. Revi de o zımbırtıyı kullandı bir süreliği sonra baktılar olmuyor. Onlar da eski ISO sistemine döndüler.

ReviOS ISO sistemine geri dönmedi diye biliyorum. Sitelerinde halen playbook linki var.